SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FILMARE

FOTO + VIDEO Lewis Hamilton a făcut-o să țipe pe Kendall Jenner » Modelul regretă experiența: „Te urăsc la propriu”

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 13:34 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 13:34

Filmarea cu Kendall Jenner, în vârstă de 28 de ani, și Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 în vârstă de 39 de ani, a devenit virală pe Internet. Cel mai bine plătit model din lume a țipat în timpul circuitului și a regretat că s-a urcat în mașină cu pilotul britanic.

Experiența s-a dovedit a fi una cu adevărat dramatică pentru Kendall Jenner, care a regretat imediat decizia de a urca în mașină alături de celebrul pilot britanic. Întâlnirea celor doi a avut loc la Miami, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 din Statele Unite ale Americii.

+30 FOTO

Kendall Jenner l-a implorat pe Lewis Hamilton să încetinească: „Dumnezeule, o să plâng!”

Kendall Jenner l-a implorat pe Lewis Hamilton să încetinească atunci când campionul mondial de Formula 1 a luat-o pentru un tur de circuit. Supermodelul, care se afla în oraș pentru a susține seria de antrenament F1 Academy, formată numai din femei, a urcat sâmbătă pe scaunul pasagerului din Mercedes-Benz AMG GT de 136.000 de dolari cu Hamilton.

„Oh, Doamne”, a strigat ea, adăugând: „Dumnezeule, o să plâng!” La un moment dat, ea i-a spus în glumă pilotului: „Te urăsc la propriu”, în timp ce acesta a luat o curbă în viteză înainte de Marele Premiu de duminică de la Miami.

Kendell Jenner a dezvăluit, de asemenea, din greșeală, planurile lui Hamilton de a participa la Met Gala 2024 în mijlocul turului lor. „Luni avem Gala Met”, a strigat ea, în timp ce el învârtea mașina, făcând un burnout pe pistă.

„Mă simt mult mai bine acum că s-a terminat”, a spus sora lui Kim Kardashian în timp ce mașina s-a oprit. „Am țipat tot timpul”, a povestit ea prietenilor ei. „A fost uimitor, dar în același timp a fost terifiant”.

Kendell Jenner a fost văzută discutând cu directorul F1 Academy, Susie Wolff, împreună cu tinerele care concurează în seria de curse pentru juniori. Hamilton și Jenner sunt prieteni din 2015, moment în care sportivul a respins speculațiile potrivit cărora cei doi se întâlnesc.

„Eu și Kendall suntem prieteni de ceva timp, așa că suntem doar prieteni”, a declarat Hamilton pentru E! news în septembrie 2015. „Se descurcă incredibil, este foarte concentrată, foarte echilibrată și este pur și simplu - pentru o femeie atât de tânără, este foarte matură”, a adăugat el.

Citește și:

„E dureros ce mi se întâmplă” » Din nou probleme în Paradis! Ioana avertizează că va face dezvăluiri-șoc despre mariajul cu Ilie Năstase: „Nu mai pot să trăiesc în minciună”
MONDEN
„E dureros ce mi se întâmplă” » Din nou probleme în Paradis! Ioana avertizează că va face dezvăluiri-șoc despre mariajul cu Ilie Năstase: „Nu mai pot să trăiesc în minciună”
„A venit iepurașul!” » Arpad Paszkany, cadou de peste 100.000 de euro pentru iubita cu 24 de ani mai tânără
MONDEN
„A venit iepurașul!” » Arpad Paszkany, cadou de peste 100.000 de euro pentru iubita cu 24 de ani mai tânără

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează