SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Gest superb în Statele Unite: mai multe vedete se oferă să plătească amenda primită de McKayla Maroney pentru că a acceptat să vorbească despre abuzurile sexuale la care a fost supusă

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 12:01

Deși a fost despăgubită cu peste 1 milion de dolari după ce a fost abuzată de Larry Nassar, doctorul de la lotul național de gimnastică al Statelor Unite, McKayla Maroney a fost amendată cu 100.000 de dolari pentru că a acceptat să vorbească public despre abuzurile la care a fost supusă!

Fosta gimnastă a avut însă parte de o surpriză extrem de plăcută: mai multe vedete s-au oferit să-i plătească acesteia amenda: Chrissy Teigen, Kirsten Bell și Susan Sarandon sunt personalitățile care s-au oferit să achite integral suma, scrie Daily Mail.

"Aș fi absolut onorată să plătesc această amendă pentru tine, McKayla", a scris Chrissy Teigen pe Twitter.

"Pentru mine, cea mai înfricoșătoare noapte a fost când aveam 15 ani. Am zburat toată ziua și toată noaptea ca să ajung cu echipa la Tokyo. Mi-a dat o pastilă pentru a dormi în timpul zborului. Următorul lucru pe care îl știu e că m-am trezit cu el, într-o cameră de hotel, priminind «tratament». Am crezut că în acea noapte voi muri" McKayla Maroney

Cine este  Larry Nassar

Trei foste gimnaste americane și alte 80 de paciente l-au acuzat pe Nassar, 53 de ani, de abuz. În iulie a pledat vinovat de abuz sexual asupra minorilor și așteaptă procesul. Potrivit FBI, le zicea victimelor că, pentru a trata durerile de spate, trebuie să fie penetrate cu degetele. Mai mult, în calculatorul lui s-au găsit zeci de mii de poze porno cu minori, potrivit nydailynews.com.

Vezi și: Mărturie cutremurătoare a gimnastei McKayla Maroney, medaliată la JO: "Am fost molestată de doctorul echipei de la 13 ani până când m-am retras! Mi-a dat o pastilă să dorm în avion și m-am trezit cu el în cameră. Îmi dădea «tratamentul». Am crezut că mor"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  17 Ianuarie 2018, 15:48

Ce abuzuri ma? Ca daca vedeti ce *** este McKayla asta si ce poze in fundul gol isi pune pe twitter......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  17 Ianuarie 2018, 13:10

Deci...a fost abuzata noaptea iar a doua zi de dimineata a cistigat medalia de aur ?!?!?! Really ??? Idioata mai e lumea in ziua de azi !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează