Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 14:15 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 14:51

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu (42 de ani) a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din cariera sa. 

În 2007, în timpul unui exercițiu la sol, gimnastul s-a accidentat grav. Și a fost ajutat cu bani de Gigi Becali pentru a putea merge în Statele Unite al Americii, de unde a primit acceptul de a concura din nou.

Scandal în Brazilia! Ocon și Alonso, accident grav în calificări: „Un idiot!”
MP AL BRAZILIEI
Scandal în Brazilia! Ocon și Alonso, accident grav în calificări: „Un idiot!”

Marian Drăgulescu, ajutat cu bani de Gigi Becali

„Anul 2007 a fost în jos... S-a întâmplat să am o accidentare. Eram la sol. Mai aveam o linie și eram campion european. De acolo lucrurile nu au mai mers ca pe roate. Am luat o pauză destul de lungă, iar lucrurile nu au mai mers în direcția bună.

Aveam probleme la coloana cervicală. Medicii nu mă lăsau să concurez, nu semnau că am dreptul să evoluez.

Iar Gigi Becali mi-a dat bani să merg în America pentru a face investigații. Mi-au trebuit 5.000 de euro. Federația nu putea folosi banii decât pe teritoriul României. Eu fusesem la vreo trei medici, dar niciunul nu punea parafa pentru a putea concura. Dar când îi întrebam care e problema, nimeni nu știam.

Eu întrebam la toată lumea ce puteam face. Eu nu mai aveau probleme, dar nu mă lăsau să concurez. Și am ajuns la Gigi Becali printr-o cunoștință. Era în perioada în care ajuta pe toată lumea. Și așa am ajuns în America. 

Un medic de acolo și-a pus parafa și după și cei din România m-au lăsat să concurez. Venisem cu toate scrisorile de acolo, făcusem și recuperare”, a spus Marian Drăgulescu în podcastul „Un podcast”.

Eram într-un concurs și după două ore de uitat, a trebuit să mă duc să sar. Și nu mi-a ieșit pasul bine. Mi-am dat seama din prima că nu e ce trebuie, dar am zis că poate merge. Eram în aer și mă gândeam. Mi-am dat seama că nu pot duce săritura până la capăt. Am căzut în cap. Am zis că sunt tare dacă mă ridic de acolo. Îmi trosnise coloana. M-am ridicat și nu mai puteam ridica mâinile, că mă înțepa ceva pe la spate. Eram cam alb la față.

După aia, vreo 6 luni... Medicii, la radiografii, spuneau că nu am nimic. Să tot iau pauză. Ziceam că dacă nu mai pot, mă las. Și ultima dată a mers. 

– Marian Drăgulescu

VIDEO Marian Drăgulescu, mesaj pentru tinerii pasionați de gimnastică: „Dacă-ți face plăcere, nu e sacrificiu”

Citește și: 

Api Ratuniyarawa, acuzat că a agresat sexual 3 femei într-o singură noapte

Martina Navratilova cere schimbări mari în WTA: „Poate este timpul pentru un nou lider” + „Cum să ajungi la Cancun în sezonul ploios!?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”