SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 14:35 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 20:14

Larisa Iordache (26 de ani) iubește din nou, dar nu pe oricine. Fosta gimnastă s-a cuplat cu Cristian Chirița, fostul iubit al campioanei de tenis de masă, Bernadette Szocs (28). Chirița este campion național cu CSM Constanța la tenis de masă. 

Recent, Larisa Iordache anunța că în viața ei există cineva, însă nu voia să dea prea multe detalii despre cel care i-a furat inima. Până la urmă fosta gimnastă a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu noul iubit. 

GALERIE FOTO. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport: Larisa Iordache și fostul iubit al lui Bernadette Szocs, Cristian Chirița

Larisa Iordache
Larisa Iordache
+40 FOTO

Larisa s-a îndrăgostit nebunește chiar de Cristian Chirița, fostul iubit al sportivei Bernadette Szocs, considerată cea mai sexy jucătoare de tenis de masă.

Pe Instagram, cei doi s-au filmat în timp ce se țineau de mână și păreau a fi foarte fericiți împreună. Larisa Iordache spunea că a găsit, în sfârșit, bărbatul potrivit ei.

„Este un bărbat dezinvolt, este un bărbat care își asumă alegerile și asta mi-a plăcut foarte tare la el. Nu îi pasă ce crede lumea și ce spune lumea, ci doar persoana iubită. Asta m-a încurajat pe mine, cumva. Mi-a dat speranță și curaj în acest sens.

Da, este din sport și înțelege foarte bine presiunea publicului, înțelege foarte bine ce trecut am avut, înțelege foarte bine cum sunt eu acum. De asta zic că nu mă feresc de absolut nimic. Suntem exact ca doi oameni normali”, spunea sportiva pentru ego.ro.

Multipla campioană națională Bernadette Szocs, 28 de ani, era îndrăgostită de Cristian Chirița în anul 2021 și relația lor a durat o bună perioadă de timp. Jucătoarea de tenis de masă nu a fost niciodată interesată de faptul că iubitul ei era cu 6 ani mai mic decât ea. La momentul respectiv, sportivul se mutase în București special pentru Berni.

GALERIE FOTO. Cristian Chirița s-a iubit cu Berni Szocs

Larisa Iordache
Larisa Iordache
+40 FOTO

Cristian Chirița este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă din 2015. Pentru a fi mai mult timp împreună cu Berni, Cristian Chirița s-a mutat la București. În prezent, el evoluează la CSM Constanța.

Iubitul Larisei Iordache este multiplu campion național în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și Seniori, a câștigat medalia de bronz la campionatul Național de Seniori din 2020, este campion național cu echipa în Superliga Masculină și vicecampion național.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
+40 FOTO
De ce a refuzat Larisa Iordache să participe la Survivor: „Regimul de acolo mă cam sperie”
SURVIVOR ROMÂNIA
De ce a refuzat Larisa Iordache să participe la Survivor: „Regimul de acolo mă cam sperie”
Vedeta naționalei României, Adelina Ungureanu, l-a lăsat mască pe Costin Ștucan: „What? Cum adică vrei să faci asta?”
ITALIA
Vedeta naționalei României, Adelina Ungureanu, l-a lăsat mască pe Costin Ștucan: „What? Cum adică vrei să faci asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
benuttodel
benuttodel  •  27 Aprilie 2023, 21:51
Postat de ray51 pe 20 Aprilie 2023, 12:39

Ca nuca-n perete! Vorbesc de 'potriveala' astora. Imi pare rau pentru Larisa, dar asa vad eu relatia asta.

faliment

ray51
ray51  •  20 Aprilie 2023, 12:39

Ca nuca-n perete! Vorbesc de 'potriveala' astora. Imi pare rau pentru Larisa, dar asa vad eu relatia asta.

masacrer
masacrer  •  07 Aprilie 2023, 16:09
Postat de benuttodel pe 06 Aprilie 2023, 18:54

esti naiv daca tu crezi ca este nevoie de europa pentru a stopa taierea pensilor speciale. declara curtea constitutionala orice taiere a pensilor pseciale si aia este,nu au cum sa se atinga de ele,punct,nu-i greu de inteles asta. efectiv legal nu ai cum. imposibil. dar rentele viagere poti sa le tai fara probleme,sau macar sa le reduci.

Scuze, am incurcat eu borcanele de data asta. Curtea Constitutionala niciodata nu se va pronunta in favoarea taierii pensiilor speciale, fiindca sunt direct interesati (doar si ei vor beneficia sau beneficiaza de ele).

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close