SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  EXCLUDERE

VIDEO+FOTO Marian Drăgulescu a protestat în fața MTS » A venit Poliția

FOTO: Raed Krishan +27   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 13:54

În jurul orei 13:45, Marian Drăgulescu (37 de ani) a venit în fața Ministerului Tineretului și Sportului, unde a protestat față de decizia Federației de a-l exclude din lotul pentru Campionatul European de Gimnastică de la Glasgow. 

CONTEXT: Drăgulescu a primit avizul medicilor cardiologi că este "apt pentru efort" după ce a fost supus, cu succes, unei intervenţii chirurgicale la inimă. Dar Federația Română de Gimnastică nu vrea sa riște, așa că refuză să-l includă în lotul pentru Europene. 

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile a întins pe trotuarul din fața MTS un drapel al României, pe care a pus apoi toate cupele și medaliile obținute pentru România. Ulterior, Poliția și-a făcut apariția în fața sediului Ministerului și l-a condus pe Drăgulescu în incinta ministerului. 

31 de medalii 
a strâns Drăgulescu în cadrul Olimpiadelor, Europenelor și Mondialelor la care a participat în carieră

Vezi și:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Iulie 2018, 14:26

Am tot respectul pentru Drăgulescu și ce a făcut el pentru Romania dar....din ce am înțeles există niște norme care obligă federațiile să le respecte referitor la perioada care trebuie să treacă după o intervenție pe cord iar chestia cu ...”pe semnătură”, nu mai e acceptată ! Din păcate în ultimii ani am observat la Drăgulescu (direcționat și dominat puternic de actuala consoartăcare îi transmite deseori o isterie ciudată), o aplecare avidă pentru bani și nu e prima dată când au fost discuții între Drăgulescu&soție versus FRG și MTS ! Iar ce fac ei acum în stradă, e mahalagism, nu e imaginea unui campion adevărat !

badeadorian
badeadorian  •  19 Iulie 2018, 14:18

A venit si Politia ?!?! ... WOW ... realizati ce moment unic ? ... cred ca au pus si radar !!! plus amprentarea cupelor si medaliilor !! Fabulos .. Dan Diaconescu facea 300 de emisiuni pe tema respectiva !!!

trianon19
trianon19  •  19 Iulie 2018, 14:13
Postat de daweirl pe 19 Iulie 2018, 14:09

Hauleo ,pai daca trece neabroasca p acolo ramane asta fara medalii si cupe...

nebraska e in lift, are el un obicei pe care si-l satisface acolo

Vezi toate comentariile (21)
Comentează