SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/ DINAMO-RIIHIMAEN COCKS 24-22 (13-12)

Andras Szasz, pivotul lui Dinamo, a dus lupte grele pe semicerc: "Ei nu aveau nimic de pierdut!" » Ce au spus și Constantin Ștefan și Andrei Neniță

Andras Szasz (în negru), pivot Dinamo
Andras Szasz (în negru), pivot Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 22:28

Jucătorii de la Dinamo au oferit primele reacții după victoria de azi din Liga Campionilor cu Riihimaen Cocks 24-22. Andras Szasz a explicat cât de greu a fost meciul. 

- Andras, greu de tot! Nu v-ați putut deloc desprinde!
- Așa e, nu ne-am putut desprinde pentru că Riihimaen au făcut un meci foarte bun. Au ținut de minge, nu s-au grăbit, nu mi s-au părut o echipă lipsită de experiență, care joacă primul an în Liga Campionilor.
- Suporterii v-au împins iar de la spate, în momentele grele!
- Sunt minunați. Le mulțumim din suflet, fără ei ne-ar fi mult mai greu! Am făcut însă a cincea victorie acasă, cu ei alături nu putem pierde.
- Urmează ultimul meci, de la Thun, unde victoria e vitală!
- E finala noastră! Sunt convins că vom merge să dăm totul acolo, ne vom lupta până la ultima picătură. Saied a revenit și el la echipă, e un mare plus. Nici nu mă gândesc să nu ne calificăm.
- Tu a trebuit să te lupți la propriu cu masivii finlandezi.
- Sunt obișnuit. Asta e treaba mea pe semicerc. Am luptat și cu adversari mai mari. Important e ca la final echipa să câștige și să mergem fericiți acasă. 

"Nu am mai jucat într-o asemenea atmosferă!"

Andrei Neniță, interul dreapta moldovean din tabăra finlandeză, a fost impresionat la final de atmosfera făcută de fanii "câinilor" în sala Dinamo.

"Doamne, ce fani! Cât de frumos au cântat. Nu cred că am mai jucat într-o astfel de atmosferă. E o adevărată plăcere să fii jucător la un astfel de meci", a declarat Neniță. Moldoveanul vrea ca Dinamo să se califice mai departe. "E de valoare apropiată cu Elverum și Wisla Plock, dar eu mi-aș dori ca Dinamo să se califice". 

8 mingia apărat Saied Heidarirad în prima repriză a jocului cu Cocks, iranianul având un procentaj de reușită de 42%. A fost omul primei reprize

5 victoriidin 5 meciuri a reușit Dinamo, pe teren propriu, pentru prima dată având procentaj maxim de când evoluează în Liga Campionilor

"Am dovedit că avem caracter. După ce am pierdut pe final de meci, în Norvegia, am strâns rândurile și nu ne-am mai gândit decât la meciul cu Cocks. Băieții au fost admirabili. E foarte greu pentru că s-a acumulat și oboseala, înaintea acestui meci nu am avut timp decât de un antrenament. Totul e bine când se termină cu bine!" Constantin Ștefan, antrenor Dinamo

Totul se decide la Thun

Dinamo așteaptă acum ultimele meciuri din penultima etapă, în grupa D, Wisla Plock-Ademar Leon și Elverum-Thun. Nimic nu e decis însă, indiferent de aceste rezultate pentru alb-roșii.

"Nu stăm la mâna altora. Noi facem calcule pentru noi. Va trebui să batem la Thun, în ultima etapă, că nu ne ajută nimeni. Trebuie să ne ajutăm singuri", a declarat căpitanul lui Dinamo, Andrei Savenco.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  22 Noiembrie 2018, 11:29

Bravo băieți,bravo suporterilor care au fost minunați,și multă baftă în Switzerland!Forza DINAMO!

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  22 Noiembrie 2018, 10:47

Hai Dinamo! Victorie in Elvetia!

1742401565799276
Gaby A Gator  •  22 Noiembrie 2018, 01:10

Bravo Dinamo! Asa se câștigă respectul !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează