SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Aurelian Roșca, tehnicianul lui CSM București, nu a acceptat să rămână doar formal la campioana Europei și și-a reziliat contractul: ”Eu nu sunt marionetă!”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:00

CSM București l-a schimbat joi pe Aurelian Roșca, antrenorul principal al echipei feminine.

Conducerea clubului a fost nemulțumită de felul cum joacă echipa și s-a gândit că nu poate trece în "sferturile" Ligii Campionilor de FTC Budapesta, vicecampioana Ungariei.

CSM București l-a schimbat joi pe Aurelian Roșca, antrenorul principal al echipei feminine.

Conducerea clubului a fost nemulțumită de felul cum joacă echipa și s-a gândit că nu poate trece în "sferturile" Ligii Campionilor de FTC Budapesta, vicecampioana Ungariei.

Lui Roșca i s-a imputat faptul că a "pierdut" vestiarul și că nu poate să le țină în frâu pe Gullden, Torstenson și compania. În aceste condiții, oficialii CSM au căutat o soluție eternă, care a venit din Suedia, fostul antrenor al "naționalei" scandinave, Per Johansson.
Acesta a acceptat să lucreze temporar, doar până în vară, urmând se renegocieze șederea în România dacă lucruruile vor decurge bine, adică echipa se va califica în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Pentru a nu face valuri prea mari, suedezul a fost numit director tehnic, iar Roșca a rămas secund. Numai că toată responsabilitatea pregătirii echipei îi revenea lui Johansson. Roșca era doar cu numele, tehnicianul trebuind să aștepte până în luna iunie doar pentru a i se termina contractul.

"Nu pot accepta așa ceva. Toate obiectivele echipei au fost îndeplinite, nu aveți ce să-mi imputați", le-a spus Roșca oficialilor bucureșteni. Antrenorul campioanei Europei nu a acceptat statutul de "marionetă" și ieri și-a reziliat contractul. Clubul bucureștean s-a angajat însă să-i plătească contractul până la final!

4 luni și jumătatea rezistat Aurelian Roșca pe banca bucureștencelor. El a avut 12 victorii în campionat, iar în Liga Campionilor trei victorii, un egal și două înfrângeri

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  02 Aprilie 2017, 04:19

E normal sa fii supărat dl Rosca dar toată lumea a văzut ca la time-out fetele nu te ascultau si-dădeau Indicații singure bă i-ti luase si tablita din mana si explicau ele ,ceea ce la nivelul acesta e de neconceput . Greșeală fundamentala e la conducerea echipei care trebuia sa-si aducă un antrenor care sa- si impună indicațiilor si mai ales sa se vadă ca indicațiilor antrenorului aduc rezolvarea la un moment dat al jocului . Asa ca s-a procedat corect si radical nu se putea aștepta sa se vadă dupa meciul cu Ferensvaros .

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Aprilie 2017, 22:28

in sfarsit o decizie inteleapta...rosca tb sa inteleaga nu poti antrena asemenea jucatoare daca nu ai ceva in spate..ceva palmares,ce a castigat rosca cu o echipa? ...se vede echipa nu joaca nimic..decat valoarea jucatoarelor a dus la calificare..mai departe era nevoie de o schimbare si aceasta a venit la timp..

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  01 Aprilie 2017, 14:40

Nu esti marioneta,dar nici antrenor de top,bun pentru uz intern...parerea mea desigur...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează