SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRH

Bogdan Burcea refuză naționala și îl atacă pe Tomas Ryde: „Poate să plece 20 de ani în vacanță cu banii luați de la Federație”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 19:42

Bogdan Burcea, antrenorul celor de la SCM Craiova, exclude varianta de a prelua naționala de handbal feminin a României.

„Nu voi prelua naţionala, cel puţin nu acum. Concret, au fost multe lucruri care nu mi-au convenit. Au fost multe persoane care au spus că sunt antrenorul potrivit pentru a prelua naţionala, dar, fiind o persoană incomodă şi capricioasă, nu pot face acest pas, fiindcă vreau să ni se acorde şi nouă, românilor, respectul şi sprijinul de care au avut parte străinii”, a declarat Burcea pentru sportuldoljean.ro.

Burcea: „Ryde ne crede dobitoci”

Tomas Ryde a anunțat astăzi că va da în judecată Federația de handbal. Antrenorul suedez e nemulțumit de modul în care a fost îndepărtat de la cârma naționalei.

„Ryde ne crede pe toţi nişte dobitoci! Comisia care l-a demis pe Ryde nu l-a validat niciodată. Ilegal a fost că a primit al doilea mandat. Mai bine i-ar face statuie preşedintelui FRH, fiindcă l-a pus selecţioner! Poate să plece în vacanţă 20 de ani cu banii pe care i-a luat de la Federaţie. Este o pată ruşinoasă pe istoria handbalului românesc ce s-a întâmplat la Mondiale, Ryde ne-a dus în lumea a treia a handbalului. Putem să-l dăm noi în judecată, că a lipsit la meciul cu Suedia! Are mare tupeu să ne dea şi în judecată”, a declarat Burcea conform sportuldoljean.ro.

Vezi și:

Tomas Ryde dă în judecată Federația Română de handbal! Ce reclamă fostul selecționer

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  12 Ianuarie 2020, 18:47

Domnul Burcea este cel care a șocat toată lumea handbalului oficializându-și relația cu o jucătoare..Este singurul antrenor din prima ligă din România la sporturi de echipă care își antrenează soția, desemnată căpitanul de echipă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează