SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2018

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL // VIDEO Jucătoarea celor de la CSM București a scris ISTORIE! A marcat 17 goluri împotriva Rusiei și a oferit o pasă INIMAGINABILĂ

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 09:34

Nathalie Hagman (27 de ani), extrema dreaptă a celor de la CSM București, a reușit un meci excepțional în victoria obținută de Suedia împotriva Rusiei, scor 39-30, marcând 17 goluri. 

  • România joacă împotriva Rusiei în semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franța. Partida e programată vineri, de la 18:30, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

La aceeași oră cu înfrângerea suferită de România în fața Ungariei, scor 29-31, Suedia își juca ultima șansă la calificarea în semifinale. Nordicele aveau nevoie de o victorie la scor împotriva formației lui Trefilov, dublată de înfrângerea Franței cu Serbia. N-a fost să fie, dar Hagman a scris istorie.

Extrema campioana României a marcat 17 goluri din 18 aruncări. Hagman a egalat astfel recordul de goluri marcat într-un meci la Europene, deținut de poloneza Kudlacz-Gloc, din 2006. Mai mult, Hagman a oferit cea mai spectaculoasă pasă a turneului final.

5goluri consecutive a marcat Hagman între minutul 13:21 și minutul 17:30

60:00de minute a stat Hagman pe teren împotriva Rusiei

Vezi și: 

ROMÂNIA - RUSIA // Avem ultima șansă și o cotă IMENSĂ la câștigarea competiției, dar toată lumea mizează pe noi!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  13 Decembrie 2018, 11:47

Cu Cristina out pana in vara in cel mai fericit caz, CSM are nevoie de o lidera gen Gullden, altfel zero sanse la Final 4. Din păcate CR8 nu e singura absenta de marca, Amada Kurtovici va si ea absenta pana la finalul sezonului ... :-(((

juv3ntin
juv3ntin  •  13 Decembrie 2018, 10:59

CSM are cele mai bune doua extreme dreapta din lume.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează