SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRH

Controversa din jurul lui Bogdan Burcea, noul selecționer al echipei naționale » Este căsătorit cu una dintre jucătoarele sale

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 14:28

Bogdan Burcea (47 de ani), care va fi numit în funcția de selecționer al echipei naționale de handbal feminin, este căsătorit cu Cristina Zamfir (30 de ani), jucătoarea pe care a antrenat-o până acum la SCM Craiova.

În mod evident, venirea lui Burcea la echipa națională va naște automat o controversă, întrucât Cristina Zamfir poate fi chemată oricând la lotul primei reprezentative.

Burcea și Zamfir s-au căsătorit în mai 2019, după ce ambii au luat decizia de a pune capăt căsniciilor din care faceau parte. Cristina a mai trecut pe la KZN Slatina, Tomis Constanța și Corona Brașov, înainte de a juca la SCM Craiova.

Bogdan Burcea, noul selecționer al României

În ședința Comisiei Tehnice de astăzi, Burcea, antrenorul celor de la SCM Craiova, a fost votat aproape în unanimitate pentru preluarea postului de selecționer al naționalei feminine de handbal.

vezi și:

Meci de gală pentru Laurențiu Toma! Fostul mare handbalist se retrage oficial astăzi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
kossu
kossu  •  14 Ianuarie 2020, 19:13

Ete na! Păi Buceschi nu și-a antrenat fiica - atât la națională, cât și la echipa de club? Cu ce a fost în neregulă cazul acela? În fotbal nu s-au văzut cazuri gen Gheorghe Hagi - Ianis Hagi sau Mircea - Răzvan lucescu (care la un moment dat jucau unul împotriva altuia din postura de antrenori)?! Faceți și voi niște speculații... să nu spun procese de intenție, de zici că v-ați „educat” profesional prin Iran sau Coreea de Nord.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  16 Ianuarie 2020, 17:12

@ceaiuri venetice nu confunda cuprinsul cu cele doua coperti....aerele de patriot oltean de tastatura nu ma impresioneaza...aquila non capit muscam mai ales PSD- iste

michaelpalatinvs
michaelpalatinvs  •  15 Ianuarie 2020, 22:07
Postat de michaelpalatinvs pe 15 Ianuarie 2020, 21:35

***

Bai, ***, mi-ati cenzurat comentariul insa mizeria la adresa unei sportive o lasati la loc de cinste! Rusine Ursescu, rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează