SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SENEGAL 29-24

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Alexandru Dedu, după prima victorie de la Campionatul Mondial: „Mi-e greu să fiu optimist”

Articol de , - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 13:26

Alexandru Dedu (48 de ani), președintele Federației Române de Handbal, a vorbit după meciul România - Senegal 29-24, de la Campionatul Mondial din Japonia.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Următoarele meciuri ale României: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„A fost un meci greu. A fost important pentru echipă și pentru moralul fetelor acest rezultat. Suntem bucuroși că s-a terminat cu o victorie. Am văzut consistență în multe părți, în apărare, iar în atac niște soluții inedite.

Îmi este greu să fiu optimist, fiindcă a fost o înșiruire de lucruri care s-au întâmplat. Înfrângerea de ieri a fost greu de digerat”, a declarat Dedu.

...despre Cristina Neagu: „A fost peste ceea ce mă așteptam de la ea în momentul de față, ținând cont de perioada de timp lungă în care nu a jucat handbal. S-a autodepășit și sunt convins că e obosită”

„Am fost foarte plăcut surprins de modul în care jucătoarele tinere s-au bătut. Se vede clar că își doresc mult să demonstreze că sunt utile echipei naționale”
Alexandru Dedu, președinte FRH

+29 FOTO

CLASAMENT GRUPA C

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Corespondență din Japonia » Africa ne pansează rănile. Victorie fără emoții pentru naționala noastră!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
bazinga
bazinga  •  01 Decembrie 2019, 14:55

Cine este acest fost mae jucator de handbal?O catastrofa de presednte de federatie...Taie frunza la caini si mananca banii federatiei degeaba...Jalnic,patetic si trist personaj!Tot timpul se plange si nu face absolut nimic....

fortzzza
fortzzza  •  02 Decembrie 2019, 00:45

Romania nu se califica din grupa! Pe cine eliminam? Muntenegru sau Ungaria? O gluma. Spania ne-a dat cu terenul in cap!

1000833093403035
Bolon Yokte  •  01 Decembrie 2019, 17:49

Cristian Gațu (cei care iubesc handbalul știu cine e,spre deosebire de cei cu ,,făină-n nas”) spune ca n-a vazut nici o schemă de joc,nici o schimbare facuta la timpul ei,iar ca Ryde n-are nici o vină(adică e praf!) Și de vină sînt cei de le federație care l-au angajat!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează