SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - DINAMO 23-24

CSM București cere rejucarea meciului cu Dinamo! Alte două cazuri asemănătoare + ce decizii s-au luat atunci

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 22:09

Al doilea meci al finalei Ligii Naționale, la masculin, dintre CSM București și Dinamo București, încheiat cu victoria dinamoviștilor, 24-23, după aruncările de la 7 metri, a stârnit un scandal monstru.

Vicecampioana României protestează pentru faptul că în ultimele trei secunde ale jocului, când Dinamo avea doi jucători eliminați, pe iranianul Musavi și pe croatul Vrankovici, "alb-roșiii" au jucat cu 6 jucători pe teren, deși ar fi trebuit să aibă doar 5! Reluările video cu înregistrarea partidei le dau dreptate celor de la CSM.

"Vom face un protest oficial la federație. Nu am putut face imediat după joc pentru că am așteptat să vedem reluările. Nu e posibil așa ceva, e inadmisibil", a declarat președintele secției de handbal de la CSM, Bogdan Vasiliu.

În Ungaria s-a rejucat un meci!

Demn de remarcat că în actualul sezon al Ligii maghiare de handbal masculin, federația a decis să rejoace un meci pentru o greșeală de arbitraj făcută la ultima fază! E vorba de întâlnirea dintre Tatabanya și Pick Szeged.

"Un jucător de la Szeged a scăpat pe contraatac la ultima fază, a fost faultat, dar arbitrii au dictat doar fault de joc și nu au ținut cont de regula ultimelor 30 de secunde. Nu au dictat 7 metri și meciul s-a încheiat la egalitate", a explicat Demis Grigoraș, jucător român care evoluează la Tatabanya.

Federația a judecat cazul și a decis rejucarea meciului. Pick Szeged a câștigat la rejucare cu un gol diferență!

Oltchim a fost dezavantajată

S-a întâmplat o fază asemănătoare cu cea din finala CSM-Dinamo și în Liga Campionilor. În sezonul 2008-2009, în grupele principale, Oltchim a jucat la Podgorica cu Buducnost. A pierdut partida la final cu 22-23. S-a demonstrat apoi, pe reluările video, că timp de aproape un minut, campioana Muntenegrului a trimis în tereu 8 jucătoare în loc de 7!

Oltchim nu a făcut memoriu și nici Federația Europeană de Handbal nu a luat nici o măsură în ceea ce privește rezultatul partidei.

Vezi și: FOTO Scandal după victoria lui Dinamo din finala Ligii Naționale! Antrenorul lui CSM București iese la atac » Cum ar fi driblat dinamoviștii regulamentul

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
954215071297337
Rosca Stelus  •  06 Iunie 2017, 10:44

Cum era eliminat Vrankovici, cand in poza pe care o arata ,,desteptii astia", adica faza incriminate, el era in mijlocul terenului?? Cum asta ? Chiar asa !!

1824183704480136
Madalina Nicoara  •  06 Iunie 2017, 09:22

Să se rejoace! I-a bătut Dinamo de 5-6-7? ori sezonul ăsta. Mai câștigă o dată.

cainerrosu
cainerrosu  •  06 Iunie 2017, 09:11

Hegemonia Dinamo ! Restul e cancan !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează