SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - KRISTIANSAND 26-31

CSM BUCUREȘTI - KRISTIANSAND 26-31 // Oana Manea, în lacrimi după înfrângerea CSM-ului: "Parcă ne tragem în jos una pe alta!"

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 13:59

Oana Manea nu-și explică parcursul slab al echipei CSM București în Liga Campionilor. Pivotul CSM-ului a plâns după meciul Kristiansand, 26-31, și a fost cu greu calmată.

CSM București nu a înscris în meciul de aseară niciun gol de pe pivot. Dragana Cvijici a jucat cel mai mult, iar pe final a intrat și Oana Manea. Nimic nu a mers însă pe un post cheie.

- Oana, ce se întâmplă cu voi? Iar ați primit 31 de goluri și ați pierdut clar.
- Îmi pare rău că am pierdut, mai ales acasă. Apărarea face diferența, am luat goluri ușoare acolo, în zona centrală, și a trebuit tot timpul să alergăm după ele.

- Apărarea se spune că e treabă de voință. Nu aveți nici jucătoare care să fie făcute pentru faza de apărare?
- Nu comentez eu asta! Clubul știe cel mai bine ce jucătoare a adus. Eu pun totul pe lipsa noastră de agresivitate, de concentrare. Ne-am pregătit, le-am studiat, dar ne-au surprins la jocul în viteză.

- Se simte frustrarea în jocul tău, nu ai fost niciodată folosită în primul 7!
- Îmi doresc să joc, oricine vrea asta, dar asta nu decid eu. Eu încerc să dau totul pe teren și să-mi fac treaba.

- E și o treabă de moral, înfrângerile din acest sezon vă afectează?
- Înfrângerile nu fac bine nimănui. Noi am pierdut deja patru meciuri în acest sezon. Încercăm să stăm unite, dar parcă dimpotrivă, ne ducem în jos, ne tragem una pe cealaltă.

"Mă așteptam la un meci foarte greu, dar sunt nervos pentru că am început slab, am jucat prost și a trebuit să alergăm după ele. Apărarea e marea problemă, dar încă nu am avut timp să pun multe lucruri la punct. Nu mi-e frică de faptul că voi fi schimbat. Orice antrenor care vine la CSM de două săptămâni nu poate face minuni. E nevoie de timp" Dragan Dukici, antrenor CSM

Citește și: Interviu cu Dragan Dukici, antrenorul lui CSM București: "În două săptămâni nu se puteau face minuni! " » Schimbări importante la antrenamente: jucătoarele vin cu caietul de notițe ș sunt "scoase la tablă"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
2264101893823582
Kiss Péter  •  06 Noiembrie 2018, 10:59

BANII PUBLICI SINT ARUNCATI PE FEREASTRA !AR TREBUI VERIFICAT PRIMARIA,CUM POATE SA FINANTEZE CSM-UL CU UN BUGET MAI MARE CA AL BARCELONEI SAU REAL MADRIDULUI? CE FACE CSM PENTRU BANII PRIMITI SI CHELTUITI PESTE MASURA? CINE CONTROLEAZA??

10153755897004409
Ilascu Mircea  •  06 Noiembrie 2018, 08:15

Am luat jucatoare f. bune dar mai mult pt. faza de atac . Oana chear de ai fi novice i-ti dai seama ca nu avem contraatac ca pe pozitional stam sa asezam jocul pt. Cristina ...de ce? Cristina ar trebui sa joace pt. echipa cand vede ca are o zi mai proasta si sa nu traga la poarta la nimereala .Nu cred ca antrenorul va tine vestiarul , trebuie un antrenor valoros si in fata caruia sa nu comenteze nimeni .

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Noiembrie 2018, 20:28

nu am vazut meciul(se pare ca nu am pierdut mare lucru)dar inca echipa nu arata ca o ..echipa(cu toate ca la nordice victoria a venit pe final..numai ca aici au fost invinse fara drept de apel)din cele 16 echipe avem aproape cea mai slaba aparare(suedezele ne depasesc)luca se pare ca a adus jucatoare numai de atac..dar care nu stiu sa se apere si cum meciurile cu apararea se castiga...or sa fie pb mari in..paradis

Vezi toate comentariile (7)
Comentează