SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-METZ

VIDEO CSM București, în fața celui mai important moment al sezonului: „Ar fi un sezon perfect dacă ne-am califica în Final Four!”

CSM a învins-o pe campioana Rapid
https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/rapid-csm-bucuresti-supercupa-romaniei-672579.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link
CSM a învins-o pe campioana Rapid https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/rapid-csm-bucuresti-supercupa-romaniei-672579.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link

Articol de , - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 13:33 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 14:55

CSM București se va duela cu Metz, duminică, de la ora 17.00, în manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Meciul se joacă în Sala Polivalentă din București. Arena va fi plină, iar atmosfera se anunță a fi electrizantă. Peste 5000 de oameni sunt așteptați în tribune.

CSM București a câștigat Cupa României în acest sezon și vrea să cucerească și titlul de campioană în Liga Florilor. Obiectivul suprem rămâne însă trofeul Champions League.

VIDEO. Grace Zaadi: „Ne bucurăm că am castigat Cupa, vrem să câștigam toate trofeele posibile!”

„Suntem pregătite! Întâlnim o echipă foarte puternică. Sper să începem cu dreptul!

Ne bucurăm că am câștigat Cupa, vrem să câștigam toate trofeele posibile. Ar fi frumos să câștigăm acest sfert de finală, am fi cu un pas mai aproape de trofeul Champions League!”, a declarat jucatoarea CSM București, Grace Zaadi.

VIDEO. Adi Vasile: „O calificare în Final Four ar încununa acest sezon!”

„Motivația noastră este foarte înaltă în orice competiție jucăm. Un sezon perfect ar fi dacă ne-am califica în Final Four. O calificare în Final Four ar încununa acest sezon.

Meciul cu Metz este tot, nu mă gândesc la nimic altceva. Sunt două meciuri în care trebuie să fii pregătit să te sacrifici pentru că ai nevoie de un extra care vine din toată această nebunie, dar vine și din a avea liniște, echilibru mental și emoțional!”, a concluzionat antrenorul „tigroaicelor”, Adi Vasile.

Citește și:

Crina Pintea, interviu fără rezerve „La feminin”: „Am o aură vikingă, dar sunt sensibilă!” + Despre copilărie: „Ăștia sunt banii noștri pentru lucrurile de femeie!”
LA FEMININ
Crina Pintea, interviu fără rezerve „La feminin”: „Am o aură vikingă, dar sunt sensibilă!” + Despre copilărie: „Ăștia sunt banii noștri pentru lucrurile de femeie!”
CSM București a câștigat Cupa României la handbal feminin » MVP-ul meciului, prestație colosală!
Cupa României
CSM București a câștigat Cupa României la handbal feminin » MVP-ul meciului, prestație colosală!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
razvyyc
razvyyc  •  28 Aprilie 2024, 06:41

Metz, sperietoarea echipelor românești. Primul punct făcut de Metz în Ch L a fost un egal contra Oltchimului. Mizez cu ochii închiși pe franțuzoaice.

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  27 Aprilie 2024, 15:52

Probabil batem la vreun gol diferenta, insa calificarea e departe. Si e pacat, pentru ca nici Vipers (sau Gyor) si nici Esbjerg nu sunt de speriat.

blackseacoast
blackseacoast  •  27 Aprilie 2024, 15:24

Dată fiind valoarea mult ridicata a celorlalte,întrebarea corectă este,merita actuala CSM în Final Four...?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează