SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

EXCLUSIV Tomas Ryde a enervat-o pe antrenoarea Lorenei Ostase, după afirmațiile cu Ungaria: „Pentru el, a fost a 5-a opțiune!”

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 21:27

CM HANDBAL // Victorina Bora, antrenoarea Lorenei Ostase (22 de ani) de la CSM Slatina, s-a simțit deranjată de declarațiile antrenorului suedez de la finalul partidei cu Ungaria, 28-27. 

  • România-Rusia (mâine, ora 08:00), România-Suedia (marți, ora 13:30) și România-Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt cele 3 partide pe care le avem de disputat în Main Round, adică grupa principală de la Campionatul Mondial de handbal. 

Tomas Ryde a declarat după meciul cu Ungaria, pentru Gazeta Sporturilor că a fost impresionat de Lorena Ostase, pivotul de la CSM Slatina. 

„Poate că nimeni nu va aminti de ea după acest meci, dar a făcut o treabă a naibii de bună când am jucat cu 7 în atac, cu doi pivoți. Cum a gestionat acest meci, la vârsta ei și la lipsa ei de experiență, e uluitor. Cred că la Slatina ea n-a jucat niciodată într-un asemenea mod”, a declarat Ryde.

Victorina Bora, a fost deranjată de aceste afirmații, mai ales că o antrenează pe Ostase de 8 ani. 

„Domnul Ryde a uitat că a luat-o în Japonia pe Lorena Ostase doar la insistențele Comisiei Tehnice. Ostase a fost a cincea opțiune, dar Chintoan a refuzat, Abed-Kader a fost accidentată. Dacă eu nu eram vocală la Comisia Tehnică, nu cred că Lorena mai ajungea la Mondiale”, a declarat Victorina, și ea fostă componentă a naționalei României, tot pe post de pivot. 

„Declarațiile domnului Ryde spun totul despre felul cum cunoaște dumnealui jucătoarele, cât le-a urmărit jucând. Ostase evoluează meci de meci, e liderul și căpitanul echipei, la Slatina a făcut meciuri mult mai bune decât la națională pentru că a și jucat mai mult”, a adăugat Victorina. 

Lorena Ostase e campioană mondială de junioare, iar la turneul final din 2014 a primit titlul de cel mai bun pivot.  

Victorina Bora a ținut să le felicite pe fetele din echipa națională a României pentru jocul cu Ungaria, și le ține pumnii în tentativa lor de a ajunge la Jocurile Olimpice.

EXCLUSIV Tomas Ryde a enervat-o pe antrenoarea Lorenei Ostase, după afirmațiile cu Ungaria: „Pentru el, a fost a 5-a opțiune!”
  • Victorina Bora

REZUMAT VIDEO ROMÂNIA - UNGARIA 28-27:

Crina Pintea, declarații după România-Ungaria 28-27: „Am avut încredere că o să înscrie Cristina

Vezi și: 

VIDEO 3 întrebări abordate de Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi » Singura CONDIȚIE pentru semifinale și ce înseamnă victoria României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
adrian008
adrian008  •  07 Decembrie 2019, 09:20

Vreau sa vad cand anume a jucat Slatina cu 2 pivoti?La asta s-a referit Ryde.,, dar a făcut o treabă a naibii de bună când am jucat cu 7 în atac, cu doi pivoți.,,.Mama ,cata ura ne ineaca.Romanii nu vor sa vada ca handbalul a evoluat.Se joaca in viteza si pe circulatie rapida.Doar noi ,rusii si sarbii mai jucam stilul vechi sovetic.De asta ne bate Spania si Olanda de ne asculta cu urechea.Antrenori ca proasta asta ne tin pe loc.

demolarii
demolarii  •  07 Decembrie 2019, 10:58

Cand echipă Naționala pierde, de vina e doar selecționerul. Cand Naționala câștigă, toți cei care au ceva in comun cu praful de pe hainele jucatoarelor au merite.....

magura
magura  •  07 Decembrie 2019, 00:56

In afara de jigniri si atacuri la persoana, mai stiti si altceva? Ryde, asa prost cum il considera unii, a calificat Romania cand nimeni nu se mai astepta (nici eu, recunosc)! Macar un simplu "Multumesc, Ryde", ar fi ceva deosebit pentru el. Nu stiu daca ii traduce cineva ceea ce scrie presa despre el, dar daca totusi are habar, ar fi pacat sa acumuleze atata ura pentru tara asta! De ce? Pentru ca unii nu-l vor? Poate ca asta il ambitioneaza!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează