SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO Rapidul nu-și revine după înfrângerea dramatică cu Krim: „Nu meritam să pierdem”

David Ginesta Montes
David Ginesta Montes

Articol de , - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 19:04 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 19:32

Antrenorul Rapidului, David Ginesta Montes, a oferit declarații la sosirea în țară, după înfrângerea dramatică a giuleștenelor din Liga Campionilor, scor 24-25.

Deși a condus din minutul 2 până în ultimul minut, Rapid nu a reușit să o învingă pe Krim. Fără mai multe jucătoare importante, precum Buceschi sau Polman, accidentate, giuleștencele au capitulat chiar la ultima fază, pierzând puncte prețioase în cursa calificării în „optimi”.

VIDEO David Ginesta Montes: „Nu am meritat să pierdem!”

Am condus 99% din meci, nu am dat gol la ultima aruncare și pe contraatac am pierdut. Nu am meritat să pierdem, dar așa e în sport. În repriza secundă nu am fost bine, Krim a alergat mai mult, ne-a fost greu. Totuși, cred că meritam mai mult decât zero puncte. 

Trebuie să recuperăm fetele care au venit accidentate de la lot și să lucrăm în continuare și să facem treabă bună. Când avem o fată accidentată se simte. Buceschi și Polman sunt foarte importante pentru noi, dar nu trebuie să ne plângem”, a declarat Montes la aeroport.

VIDEO Diana Ciucă: „Am fi meritat măcar un egal”

Și Diana Ciucă, portărița Rapidului, a comentat eșecul: „Din păcate, nu se mai poate întoarce nimic, trebuie să acceptăm că s-a terminat așa. 

Am avut meciul în mână, ar fi fost frumos să începem cu o victorie, nu s-a jucat deloc rău, ținând cont că nu am avut două dintre cele mai importante jucătoare și de o lună și jumătate nu mai jucăm împreună. Am fi meritat măcar un egal la final”, a spus și Ciucă.

Citește și alte știri din handbal: 

Dunărea Brăila, primul pas spre semifinalele EHF European League
EHF European League
Dunărea Brăila, primul pas spre semifinalele EHF European League
Proiect ambițios la Campionatul European de handbal masculin » Germanii vor să bată recordul de audiență cu meciurile de deschidere
CAMPIONATUL EUROPEAN
Proiect ambițios la Campionatul European de handbal masculin » Germanii vor să bată recordul de audiență cu meciurile de deschidere

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  08 Ianuarie 2024, 14:48

infrangere nemeritata,vina antrenorului,cateva jucatoare nu aveau ce cauta pe teren,sansele de a prinde ultimul loc calificant devine dificila

Vezi toate comentariile (1)
Comentează