SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, VINERI, 18:30

ROMÂNIA - RUSIA // Avem ultima șansă și o cotă IMENSĂ la câștigarea competiției, dar toată lumea mizează pe noi!

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 09:02

România și Rusia se vor înfrunta în semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franța. Șansele României în duelul de vineri, ora 18:30, au scăzut dramatic după accidentarea Cristinei Neagu, care va rata tot restul sezonului (vezi AICI informații LIVE despre starea ei).

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șeful departamentului Sporturi de la GSP, este la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații

România are nevoie de o minune pentru a-și îndeplini visul de a câștiga turneul final continental. Cel puțin asta cred casele de pariuri, care ne-au scos total din cărți după accidentarea lui Neagu.

"Tricolorele" au cota 12 la ridicarea trofeului deasupra capului, în timp ce adversara din semifinale, Rusia, e cotată cu 2.30, la fel ca Franța. Olanda, echipa care ne-a învins în grupa principală, are o cotă de 7.50.

Încredere în România

Paradoxal, cele mai multe pariuri plasate pe câștigătoarea competiției au fost plasate pe România. O treime dintre oamenii care au pariat până în acest moment mizează pe "tricolore", probabil atrași și de cota uriașă. 

Prima minune?

Vineri, de la 18:30, România înfruntă Rusia lui Trefilov în semifinale. Cota adversarelor este într-o continuă prăbușire, ajunsă la 1.20 în acest moment. Formația pregătită de Ambros Martin poate înmulți banii de 6 ori în cazul unei victorii.

 

Vezi și: 

DEZBATERE Se poate fără Neagu? 4+1 situații din sportul mondial în care o echipă a cucerit trofeul deși starul s-a accidentat pe parcurs

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (28)
adi67
adi67  •  13 Decembrie 2018, 17:33
Postat de negru2707 pe 13 Decembrie 2018, 16:58

o situatie putin intalnita si greu de crezut la debutul turneului final, nicio echipa nordica in semifinale.....asta-i surpriza cea mare.

Este Olanda ...Se pun acum baze solide in Tarile Baltice ... E adevarat ca nu vorbim de triumviratul NOR-DAN-SUE ...Mai e si Finlanda

phlorinn
phlorinn  •  13 Decembrie 2018, 17:11
Postat de negru2707 pe 13 Decembrie 2018, 16:58

o situatie putin intalnita si greu de crezut la debutul turneului final, nicio echipa nordica in semifinale.....asta-i surpriza cea mare.

Citi zeci de ani vor trece din nou pina vom mai reusi sa cistigam cu Norvegia la un turneu final intr-un meci care conteaza.

caminero
caminero  •  13 Decembrie 2018, 16:59
Postat de rocky2 pe 13 Decembrie 2018, 16:49

De ce sa te injure, e ceva neadevarat? Noi vom avea sansa porcului de Craciun, locul 4 nu are cine sa ni-l sufle!

De Crăciun, șansa de supraviețuire a porcului este chiar foarte bună, undeva pe la 60-70% - sau poate tu crezi că pe planeta asta sînt măcelăriți de Crăciun ABSOLUT toți porcii?!?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează