SPORTURI  »  HANDBAL  »  PREIMINARII EURO

Scor halucinant în preliminariile pentru Euro 2024 » Campioana olimpică a fost protagonistă

FOTO: Twitter @FRAHandball
FOTO: Twitter @FRAHandball

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 18:34 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 19:40

Naționala de handbal feminin a Franței a câștigat cu un scor neverosimil prima repriză a duelului cu Letonia, scor 26-1. Meciul a făcut parte din grupa 4 de calificare la Campionatul European și s-a încheiat 8-55.

Franța, campioana olimpică en-titre, are de îndeplinit o formalitate în drumul spre Campionatul European de anul viitor. Elevele lui Olivier Krumbholz au învins în prima rundă Italia, scor 50-16, iar astăzi au oferit o lecție defensivă în deplasarea din Letonia.

Misiune îndeplinită în Grecia » România, victorie de control în preliminariile Campionatului European de handbal feminin
GRECIA - ROMÂNIA
Misiune îndeplinită în Grecia » România, victorie de control în preliminariile Campionatului European de handbal feminin

Rezultat șocant în preliminariile EURO 2024

Franța a folosit toate vedetele în prima repriză și a intrat la cabine cu un avantaj astronomic. Surprinzător nu a fost numărul golurilor înscrise, ci cât de solidă a fost defensivă. Gazdele au reușit să înscrie un singur gol în primele 30 de minute!

Franțuzoaicele n-au fost la fel de arțăgoase și după reluare. Au permis 7 goluri, rezultatul final fiind 8-54.

Franța și Slovenia sunt marile favorite în grupa 4 de calificare la Europeanul de anul viitor. Le au adversare pe Letonia și Italia, iar primele două clasate merg la turneul final organizat de Austria, Elveția și Ungaria, între 28 noiembrie și 15 decembrie 2024.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Două retrageri importante de la Transylvania Open » Primele favorite nu mai vin la Cluj

Ordinul prin care Eduard Novak cerea 40% sportivi români a fost anulat în prima instanță » Ce club a câștigat bătălia în fața judecătorilor

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează