SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROSTOV DON - CSM BUCUREȘTI 25-24

VIDEO Înfrângere pentru CSM București în Liga Campionilor » "Tigroaicele" termină grupa pe locul 3

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 16:31

CSM București a pierdut meciul decisiv pentru ocuparea locului doi în grupa de Liga Campionilor. A fost învinsă în Rusia, de Rostov Don, scor 24-25. "Tigroaicele" termină astfel grupa pe locul trei.

CSM București și Rostov Don erau la egalitate de puncte înaintea acestui meci. Bucureștencele au început mai bine meciul, iar la pauză aveau 12-9. După pauză, rusoaicele au jucat mai bine și au marcat de 16 ori și au câștigat meciul. 

Cel mai probabil, CSM București va juca în sferturile Ligii cu Metz, dacă franțuzoaicele vor câștiga duminică cu Thuringer.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
ceaiuri
ceaiuri  •  10 Martie 2018, 17:15

mai bine...pisicute invatate la"cascaval"chestia ca daca nu schimba ceva nu stiu daca trec de sferturi..iar pt multe sezonul se va termina inainte cu cateva luni

cneius
cneius  •  10 Martie 2018, 17:08

De ce le spune "tigroaice", cine a ales acest nume patetic? Ar trebui numite "ursoaice" sau "lupoaice" fiindca astea-s animalele autohtone...

cobadin33
cobadin33  •  10 Martie 2018, 17:10
Postat de Marco Boos pe 10 Martie 2018, 16:46

de cind a venit neagu aceata echipa nu mai joaca in sch aceasta antrenoare este depasita prea multe vedete prea multii banii nemeritati

Am aceeasi opinie, e ciudat cum personalitatea Cristinei Neagu in loc sa solidarizeze vestiarul, a dezintegrat toata coeziunea echipei. Sau poate ne inselam amandoi si alta e cauza, dar e clar ca CSM nu mai e o echipa unita, se vede si din declaratiile jucatoarelor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează