SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  IAA

Prima reacție IAA România în cazul invitării drept star speaker a lui Aleksei Sorokin, un avocat al legilor anti-gay ale lui Putin: „Parteneriatul cu autoritățile este o practică uzuală în lume”

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 13:24

IAA mută discuția de la concepțiile de incriminare a minorităților pe care le-a exprimat repetat Star Speakerul invitat la Conferința IAA Global, către faptul că banii publici sunt folosiți peste tot în lume

După dezvăluirile de azi dimineață din Libertatea, IAA România a dat un mesaj către participanții la conferința IAA Global, care se defășoară mâine și poimâine în Sala Marea a Teatrului Național din București.

Mesajul IAA susține că ”deși i-am confirmat că-i vom trimite informațiile solicitate în cursul zilei de luni, acesta nu a mai așteptat și a publicat un material cu afirmații incorecte, speculații și informații scoase din context”.

Informațiile expuse în articolul de azi sunt publice. Există citate referite în articol ale lui Aleksei Sorokin, din presa internațională, în care el apăra legile care bagă la închisoare minoritățile sexuale din Rusia!

Iar discuția de la București nu este folosirea fondurilor publice, ci care este scopul folosirii lor.

În cazul concret al IAA Global Conference, fondurilor de la Guvern, Primăria Capitalei, membrii IAA și companii precum Coca Cola, Procter&Gamble, Ursus, Banca Transilvania, Google și multe altele sunt folosite pentru o conferință unde este promovat drept Star Speaker, singurul numit astfel dintre cei 25 de vorbitori!, pe un apologet al legilor care criminalizează minoritățile sexuale.

”Vă asigurăm că parteneriatul cu autoritățile este o practică uzuală în lume pentru organizarea unor astfel de evenimente, exemple fiind DMEXCO – Koln, Websummit – Lisabona, Sziget Music festival și multe altele”, le explică IAA membrilor săi și participanților la conferință, prin mesajul de azi dimineață.

Așa e, dar se folosesc fondurile publice și fondurile membrilor, mari agenții de publicitate și mari companii, care au în codul lor combaterea discriminării, pentru a promova pe un avocat al discriminării? Asta e întrebarea la care n-a răspuns IAA.

În mesaj, IAA România promite membrilor și participanților la IAA Global Conference ”un drept la replică complet în cursul zilei de azi”.

Puteți citi aici articolul de pe siteul ESPN, unde este citat interviul în care Sorokin apără legile anti-gay ale lui Vladimir Putin.

2

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează