SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Surpriză la Jocurile Olimpice: Naomi Osaka, eliminată prematur la Tokyo

FOTO: Guliver/GettyImages +10   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 10:06 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 10:24

Japoneza Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) a fost eliminată surprinzător în optimile probei feminine de tenis de la Jocurile Olimpice, fiind învinsă de Marketa Vondrousova (Cehia, 22 de ani, 44 WTA), scor 1-6, 4-6.

Favorita gazdelor și cea care a aprins flacăra olimpică la Tokyo a fost învinsă fără drept de apel, după un meci care a durat o oră și 10 minute.

Vondrousova, cea care învins-o în turul precedent pe Mihaela Buzărnescu, a început tare primul set și a condus cu 4-0, scor la care Osaka a câștigat singurul game din meci. Ulterior, jucătoarea din Cehia a forțat și a mai luat două game-uri, câștigând setul.

Setul secund a fost mai echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4. Vondrousova a făcut 5-4 și a forțat, reușind sâ facă break-ul și să obțină calificarea.

În acest moment, jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în proba feminină este Elina Svitolina (locul 6 WTA).

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

Camelia Potec a vorbit pentru GSP, imediat după finalele lui Popovici și Glință: „David, extraordinar! Robert, sub așteptări”

România a rămas fără reprezentante în competiția de tenis! Niculescu și Olaru, eliminate dramatic

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Iulie 2021, 22:02
Postat de simplusport pe 27 Iulie 2021, 13:29

Surpriza e doar pt voi si neica nimeni in ale tenisului. Vondrousova a jucat o finala de slam. Are un joc f incomod si inteligent. A tot fost accidentata altfel era de mult in top 10 sau chiar top 5

ei lasa ca una cu o finala de Grand Slam( si aia pe zgura) nu era favorita contra unei cvadruple castigatoare de Grand Slam, toate pe hard ! tinand cont de suprafata pe care se joaca la Tokyo.

simplusport
simplusport  •  27 Iulie 2021, 13:29

Surpriza e doar pt voi si neica nimeni in ale tenisului. Vondrousova a jucat o finala de slam. Are un joc f incomod si inteligent. A tot fost accidentata altfel era de mult in top 10 sau chiar top 5

adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Iulie 2021, 11:32

Da, unde o fi baiatul care ne explica ieri cum titlul e deja adjudecat de Osaka, fiindca, vezi bine, toate se retrag din calea ei? Ca asa-i scenariul, desigur. Evident, teoria conspiratiei nu se da batuta niciodata: daca iese, "v-am zis eu", daca nu, tacere totala pana la proxima teorie. Care poate aparea repede si face uitata gafa precedenta. Asta e, mergem inainte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează