SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  SUSPENDARE

Joe Biden, reacție surprinzătoare după ce o vedetă din SUA, favorită la JO, a fost suspendată pentru consum de marijuana: „Sunt mândru de ea”

Joe Biden, președintele SUA, a reacționat după ce atleta Sha'Carri Richardson (21 de ani) va rata Jocurile Olimpice în urma testării pozitive la marijuana +19   FOTO
Joe Biden, președintele SUA, a reacționat după ce atleta Sha'Carri Richardson (21 de ani) va rata Jocurile Olimpice în urma testării pozitive la marijuana

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 19:32 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 20:55

Joe Biden, președintele SUA, a reacționat după ce atleta Sha'Carri Richardson (21 de ani) va rata Jocurile Olimpice în urma testării pozitive la marijuana. Sportiva era printre favorite la medalia de aur în proba de 100 de metri.

  • Jocurile Olimpice 2021 se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, la Tokyo (Japonia).

„Regulile sunt reguli. Toată lumea ştie când și cum se aplică. Dacă ar trebui să rămână aceste reguli, asta e o altă problemă. Până atunci, regulile trebuie respectate. Vreau să spun că am fost foarte mândru de felul în care a reacţionat ea”, a declarat Joe Biden, potrivit The Guardian.

+15 FOTO

Sha'Carri Richardson, foto: Instagram

Sha'Carri Richardson ratează Jocurile Olimpice

Sha’Carri Richardson ratează Jocurile Olimpice, după ce a primit interdicție o lună de la Agenția Antidoping din Statele Unite ale Americii pentru testarea pozitivă la tetrahidrocanabinol (THC), principalul component psihoactiv al canabisului, marijuanei și hașișului. 

Richardson, una dintre marile speranțe ale SUA la Tokyo, era considerată printre favorite la medalia de aur, după ce anul acesta a scos al 6-lea cel mai bun timp din istorie la alergări.

Într-un interviu acordat pentru NBC, Sha’Carri Richardson a dezvăluit că a consumat marijuana după ce a aflat de moartea mamei sale biologice: „Îmi asum responsabilitatea pentru acțiunile mele, știu ce am făcut și ce nu trebuia să fac. Dar vreau să vă asigur că nu am apelat niciodată la alte substanțe pentru a-mi ajuta performanța sportivă. Tot ceea ce fac vine natural. În rest, nu mă judecați, sunt om!”.

Citește mai multe știri despre Jocurile Olimpice:

O sportivă din Canada și-a făcut cont pe OnlyFans înaintea Jocurilor Olimpice: „Dorința voastră e ordin pentru mine”

Mirel Rădoi, într-o situație complicată! Toți cu vedete la Jocurile Olimpice, România cu lot cârpit » Care vor fi vedetele de la Tokyo

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  06 Iulie 2021, 09:40

Femeie, *** - cum sa comenteze ceva negativ ? In plus tipul are aproape 80 de ani, ce sa mai astepti de la el ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  06 Iulie 2021, 09:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  05 Iulie 2021, 21:29

Joe e o gluma de presedinte !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează