SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

Cu cine ține Ronnie O'Sullivan pentru trofeul de campion mondial: „Mi-a plăcut că a ridicat pumnul”

Ronnie O'Sullivan are 6 trofee de campion mondial, foto: Imago
Ronnie O'Sullivan are 6 trofee de campion mondial, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 10:16 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 10:16

Ronnie O'Sullivan are 6 trofee de campion mondial, dar a fost eliminat la această ediție. De pe margine, și-a ales un favorit dintre cei 4 semifinaliști rămași în cursă la Crucible. 

  • Shaun Murphy - Kyren Wilson și Stuart Bingham - Mark Selby sunt cele două semifinale la Campionatul Mondial de snooker din acest an;
  • În afară de Kyren Wilson, toți ceilalți 3 au pus cel puțin o dată mâna pe cel mai important trofeu din sportul cu bile.

Cu cine ține Ronnie O'Sullivan la Crucible

Shaun Murphy s-a calificat în semifinale după ce l-a eliminat dramatic pe Judd Trump în sferturi, scor 13-11. Trump era marele favorit rămas în cursă, dar Shaun a jucat extraordinar și a închis meciul, după care s-a bucurat în fața tribunelor. 

„Îmi place mult de Shaun Murphy ca jucător, cred că e complet, știe să și atace, e excelent și pe loviturile de distanță, dar și pe jocul de siguranță. Ador să îl văd în acțiune. E unul dintre puținii jucători pe care îi urmăresc. M-a bucurat să îl văd, după victoria cu Judd (n.r. Trump) că a ridicat pumnul în semn de victorie, s-a exteriorizat. Asta înseamnă mult. Trebuie să se o oprească din a fi un pierzător bun. Asta e problema lui. Când te gândești că trebuie să fii elegant și decent la înfrângeri, se schimbă ceva în set-up-ul tău mental. Înfrângerea trebuie să doară, pentru că asta te motivează și mai mult să nu pierzi. Așa că mi-a plăcut să îl văd pe Shaun arătându-și sentimentele, are nevoie să se exteriorizeze pentru a câștiga titlul mondial", a comentat Ronnie O'Sullivan pentru Eurosport

Shaun a început deja semifinale cu Kyren Wilson, dar a fost surclasat de jocul bun al adversarului din prima sesiune, scor 2-6. Se joacă în sistemul „primul la 17 jocuri câștigate”. Meciul se reia astăzi. 

Citește și alte știri din snooker: 

Ronnie O'Sullivan anunță ascensiunea unui jucător genial în snooker: „Va lua cel puțin 5 campionate mondiale”

VIDEO S-a jucat „cea mai extraordinară lovitură din istoria snookerului”! Reușită incredibilă la Mondial

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează