SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

A fost scandalul secolului în tenis: dezvăluiri INCENDIARE despre antrenorul lui Rafael Nadal și relația cu o jucătoare de top: „Făceam sex pe zgură, pe iarbă și în avion” » S-a iubit și cu Raluca Sandu!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2019 20:41

Flavia Pennetta (37 de ani), campioana de la US Open 2015, retrasă între timp din activitate, este din nou gravidă, italianca urmând să aibă cel de-al doilea copil alături de tenismenul Fabio Fognini (32 de ani).

În urmă cu mai mulți ani, Pennetta a fost implicată într-unul dintre cele mai mari scandaluri mondene din lumea tensului. Jucătoarea italiană se afla într-o relație cu Carlos Moya (43 de ani), actualul antrenor al lui Rafael Nadal, însă a avut un șoc atunci când a aflat că ibericul o înșală cu actrița spaniolă Carolina Cerezuela, care ulterior i-a devenit soție, în 2011.

Flavia se deplasase special până în Suedia pentru a-i face o surpriză lui Moya, aflat la un turneu, însă l-a surprins pe iberic în timp ce o înșela cu amanta!

Până să se despartă, Pennetta și Moya au făcut dezvăluiri extrem de picante despre relațiile lor intime: „Făceam sex la greu, oriunde, oricând! Am făcut-o în vestiare, pe terenuri, pe zgură, pe iarbă. O dată și în avion, era un zbor lung și nu ne-am putut abține”, povestea Flavia, conform site-ului tgcom.it.  

Carlos Moya, fost număr unu mondial și campion la Roland Garros în 1998, a fost protagonistul unor numeroase episoade mondene pe vremea când era jucător. El a fost cuplat și cu Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal.

A fost scandalul secolului în tenis: dezvăluiri INCENDIARE despre antrenorul lui Rafael Nadal și relația cu o jucătoare de top: „Făceam sex pe zgură, pe iarbă și în avion” » S-a iubit și cu Raluca Sandu!
  • Carlos Moya // foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

GALERIE FOTO Crăciun fierbinte! 4 surori au făcut senzație pe plajă, în costume de baie supersexy

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
347655969058390
Ion Popescu  •  26 Decembrie 2019, 23:19

Un exemplu cum GSP contribuie la educatia tinerilor. Un exemplu cum GSP ajuta spotul romanesc.

popaprostu12
popaprostu12  •  27 Decembrie 2019, 01:13

Hopa,nu au facut sex pe hard?N-au incercat toate suprafetele de joc:))

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Decembrie 2019, 23:17

Un articol foarte educativ al revistei serioase de sport (gsp). Felicitari pentru inaltul profesionalism al GSP.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează