SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Alcaraz visează la un duel de gală cu Rafa Nadal: „Aș fi încântat să jucăm amândoi pe noul Bernabeu”

Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2022 16:48 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 17:01

Carlos Alcaraz (19 ani - nr. 1 ATP) a câștigat în urmă cu o săptămână trofeul US Open în urma unei finale în fața lui Casper Ruud (23- nr. 2 ATP). Jucătorul din Murcia a declarat că și-ar dori să joace un meci pe noul Bernabeu împotriva lui Rafa Nadal (36- nr. 3 ATP).

Noua senzație a tenisului spaniol a mărturisit că vrea să joace un meci cu Rafael Nadal după ce se vor finaliza lucrările de modernizare ale stadionului „Santiago Bernabeu”. 

„Mi-ar plăcea să joc pe Bernabeu și, cu atât mai mult, cu Rafa. Dar acum un Rafa - Federer are o însemnătate mai mare. Ar fi frumos să vedem acel joc”, a spus actualul număr 1 mondial.

De asemenea, noua senzație a tenisului spaniol a mai explicat că și-ar dori o rivalitate în tenis așa cum au avut-o Nadal și Federer.

„Dacă ar fi să aleg doi tineri din lumea tenisului, i-aș evidenția pe Jannik Sinner și Alexander Zverev. Mi-ar plăcea ca rivalitatea Sinner - Alcaraz să fie ca rivalitatea Federer - Nadal . De asemenea, mă înțeleg foarte bine cu Jannik, iar în afara terenului, suntem prieteni”, a mai precizat Alcaraz.

Interviu-eveniment cu unul dintre cei mai cunoscuți străini din Liga 1: „Românii nu cresc cu banii investiți de maghiari la Sepsi?!” + Ce a remarcat în România: „Prea sensibili”
INTERVIU
Interviu-eveniment cu unul dintre cei mai cunoscuți străini din Liga 1: „Românii nu cresc cu banii investiți de maghiari la Sepsi?!” + Ce a remarcat în România: „Prea sensibili”

Ce a schimbat Carlos Alcaraz pentru a ajunge numărul 1 în lume

Carlos Alcaraz lucrează foarte mut cu preparatorul fizic Juanjo Moreno, iar Moreno a mărturisit că alimentația a jucat un rol important pentru accederea pe prima poziție în clasamentul ATP.

„A fost greu să-l convingem. Sunt obiceiuri dificil de asimilat, dar care sunt necesare pentru menținerea și îmbunătățirea performanței unui sportiv. De exemplu, să mănânce banane pentru că ele conțin și macronutrienți, și micronutrienți de care va avea nevoie.

Nu poate spune: «Urăsc bananele, nu mănânc!». La fel cu sushi, care are diverse texturi cu care nu era obișnuit, care ne ajută să obținem glicogen. S-a convins că e mâncare sănătoasă și îi place mult”, a dezvăluit Moreno.

Citește și alte știri:

Ilie Năstase a izbucnit și amenință: „Îl atenționez pe tovarăș că fac plângere penală!”

O fostă finalistă de Grand Slam a trăit în teroare: „A fost cumplit cât timp m-a antrenat tatăl meu. Mă ataca mereu, ne certam săptămânal”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează