SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Andrea Petkovic îl pune la zid pe jucătorul care a mințit că are coronavirus: „Spune prostii în mod constant”

Bernard Tomic, în stânga, e unul dintre rebelii circuitului ATP. foto:Guliver/Getty Images
Bernard Tomic, în stânga, e unul dintre rebelii circuitului ATP. foto:Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 09:58

CORONAVIRUS. Andrea Petkovic  (32 de ani, 87 WTA) l-a criticat aspru pe Bernard Tomic (27 de ani, 200 ATP), cel care susținea săptămâna trecută că are toate simptomele noului coronavirus și că s-a autoizolat

Germanca afirmă că australianul a mințit, pur și simplu. „Știm cu toții că este un rebel, se văd în felul său de a fi urmele balcanice ale familiei. Spune prostii în mod constant, iar ultima dintre ele este aceea că are coronavirus.

I-am scris chiar eu acum câteva zile și mi-a recunoscut că totul era o minciună și că nici măcar nu știe de ce a făcut-o. De fapt, totul e în ordine cu Tomic, nu are simptome", a explicat germanca, citată de jurnalistul german Tilo Jung.

VIDEO // Mihaela Buzărnescu îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre coronavirus:

Andrea Petkovic a lansat un club de carte pe Instagram » 4 opere recomandate de „tocilara” circuitului WTA

Thiago Wild este primul jucător profesionist de tenis depistat pozitiv cu coronavirus

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează