SPORTURI  »  TENIS  »  ITF

E rândul ei! Andreea Roșca, primul titlu al anului: s-a impus în Antalya, după ce în semifinale a trecut de Andreea Prisăcariu

Andreea Roșca. Sursă foto: Facebook Daniel Radu
Andreea Roșca. Sursă foto: Facebook Daniel Radu

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 14:15 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 14:34

Andreea Roşca (22 ani, 439 WTA) s-a impus astăzi în finala turneului ITF 15K din Antalya, după victoria în două seturi reușită în fața cehoaicei Miriam Kolodziejova (24 ani, 431 WTA), scor 7-5, 6-3.

O săptămână extrem de solidă s-a încheiat cu succes pentru Andreea Roșca, jucătoare considerată la un moment dat una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc. Triumful din finală a fost prefațat de un duel 100% românesc câștigat în semifinale în fața compatrioatei Andreea Prisăcariu, pe care a învins-o în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-1.

Titlul din Antalya e cel de-al 11-lea pe care Andreea Roșca îl cucerește de-a lungul carierei în circuitul ITF. Ea a mai câștigat competiții în Cairo, Antalya, Hammamet, Torino și Heraklion.

„Cel mai dificil moment al carierei mele a fost atunci când mi-am rupt complet tendonul lui Achile. Mă aflam la un meci în Mexic, când tendonul meu a cedat și a sărit din călcâi. A urmat o operație și o lungă perioadă de recuperare”, spunea Andreea Roșca într-un interviu acordat Gazetei în aprilie 2018. Povestea ei e AICI!

210a fost cea mai bună clasare a Andreei Roșca, atinsă în noiembrie 2018

VIDEO Alexandra Cadanțu a vorbit despere cele mai grele momente din cariera ei: „La 18 ani, am fost aproape să renunţ la tenis”

Citește și alte știri din tenis:

Darren Cahill ajunge azi în România » Care e motivul vizitei australianului

Revenire-șoc în ATP » Toni Nadal va antrena un jucător de top, dar nu pe nepotul său!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează