SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Rivala Simonei Halep își anunță întoarcerea în tenis: „Acolo vreau să joc”

Simona Halep și Angelique Kerber/ foto Imago Images
Simona Halep și Angelique Kerber/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 12:38 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 12:51

Angelique Kerber (34 de ani, 71 WTA) a anunțat când vrea să revină în tenis. Sportiva din Germania a luat momentan o pauză, după ce în august a anunțat că este însărcinată.

Kerber, câștigătoarea a 3 turnee de Grand Slam, are ca țintă participarea la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris.

Simona Țăranu despre startul în televiziune: „Redactorul-șef mi-a zis: «Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy»”
ȘTIRI SPORTIVE
Simona Țăranu despre startul în televiziune: „Redactorul-șef mi-a zis: «Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy»”

Angelique Kerber: „Ținta principală o reprezintă Jocurile Olimpice din 2024”

Angelique Kerber nu a mai jucat din iulie, când era învinsă de Elise Mertens (26 de ani, 44 WTA) în turul 3 la Wimbledon, scor 4-6, 5-7. Ulterior, în august, jucătoarea din Germania a anunțat că ia o pauză de la tenis, fiind însărcinată. La US Open, ultimul Grand Slam al anului, ea a făcut parte din echipa comentatorilor de la Eurosport.

„Nu ratasem niciun Grand Slam în ultimii 13 ani. De aceea, situația actuală este una nouă pentru mine. Însă nuu există un motiv mai frumos pentru a lua o pauză din tenis. Continui să fac sport pentru a mă menține în formă și joc în continuare tenis. 

Se întâmplă ca sportul să facă parte din viața mea. Dar, firește, nu voi exagera. Am multă experiență și știu exact ce este bine pentru mine și ce nu este bine”, a spus Angelique Kerber, potrivit porsche-tennis.com.

3 turnee de Grand Slama cucerit Kerber în carieră. Are câte un succes la Wimbledon, US Open și Australian Open

Întrebată dacă se retrage din tenis, germanca a răspuns categoric: „În niciun caz. O să îmi recapăt forma și voi reveni în circuit, dar nu voi grăbi lucrurile. O să vrea să dau tot pe teren, altfel nu aș reveni.

Jocurile Olimpice din 2024 reprezintă o țintă pentru mine. Am fost la Jocurile de la Londra și de la Rio de Janeiro și am trăit niște sentimente extraordinare. Vreau să retrăiesc acele momente. Mai este ceva timp până atunci, deci nu sunt sub presiune”.

Citește și alte știri din sporturi: 

Elisabeta Lipă, pressing la Eduard Novak, la sosirea de la Mondialul de Canotaj: „Domnule ministru, sper să nu uitați ce ne-ați promis!”

Rafael Nadal cu cărțile pe masă despre Roger Federer: „Sincer, nu m-am bucurat când a luat Roland Garros”. Care a fost cel mai important meci dintre rivali

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
267890
267890  •  29 Septembrie 2022, 15:09

O asteptăm cu interes pe Angie. Este una dintre doamnele tenisului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează