SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Aroganță la adresa Simonei Halep! Adversara de ieri o ironizează: "De ce au aclamat-o atât de mult?"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 12:12

Simona Halep (1 WTA) a avut publicul de partea ei la meciul pierdut ieri în primul tur de la US Open cu Kaia Kanepi (33 de ani/44 WTA), scor 2-6, 4-6.

Jurnaliștii americani de la New York Times scriu că spectatorii au fost impasibili la finalul primului set câștigat de Kanepi, iar în setul doi au încercat s-o ajute pe jucătoarea noastră.

Sportiva din Estonia s-a folosit de reacțiile publicului pentru a o ironiza pe Halep: "De ce au aclamat-o atât de mult? Pentru că, în mod normal, susțin jucătoarea mai slabă".

"E o jucătoare foarte puternică și are o șansă mare să obțină un rezultat extraordinar. Am jucat cu ea pentru a doua oară și am simțit că are un joc foarte puternic. Cred că are un joc potrivit pentru a merge mai departe în acest turneu" Simona Halep

Citește și: Simona Halep, amendă după gestul de la US Open » Câți bani va scoate din buzunar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
maxp
maxp  •  28 August 2018, 21:08

E ceva tupeu in ea daca chiar a declarat asta... sigur, americanii in general sunt diferiti fata de europeni, in Europa in astfel de meciuri publicul neutru tine cu jucatorul mai slab cotat, la americani e cam invers.

rocky2
rocky2  •  28 August 2018, 19:29
Postat de spinoza pe 28 August 2018, 15:32

Pentru ca Simona este o persoana placuta!!!

Nu! Pentru ca publicul de obicei simpatizeaza cu sportivul mai slab!

mosvasile
mosvasile  •  28 August 2018, 19:26

Nu cred ca "a ironizat-o"!Intrebarea asta v-ati pus-o chiar voi-sefii GSP-ului!De ce publicul tine cu Nadal,cu Federer sau cu Djokovic, cand acestia joaca cu cate un jucator mai slab clasat!E simplu,pentru ca publicul este compus din admiratorii acelor mari tenismeni,nu din spectatori neutri!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează