SPORTURI  »  TENIS  »  

ATP CINCINNATI // VIDEO Rețineți numele! Daniil Medvedev câștigă primul titlu de Masters al carierei » Salt important în clasamentul ATP: a intrat în TOP 5!

Daniild Medvedev // foto: Reuters
Daniild Medvedev // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 08:48

Daniil Medvedev (23 de ani) a cucerit duminică seara primul trofeu Masters 1000 al carierei, învingându-l în finală pe belgianul David Goffin (15 ATP, 28 de ani), scor 7-6 (3), 6-4, după un meci care a durat o oră și 41 de minute.    

Rusul își încununează astfel cea mai bună perioadă a carierei cu prestigiosul titlu de la Cincinnati, pe care l-a câștigat după ce în ultimele două săptămâni pierduse finalele de la Washington (contra lui Kyrgios) și Montreal (împotriva lui Nadal).

Victoria de la Cincinnati îi garantează rusului o urcare de 3 locuri în clasamentul ATP, unde ajunge, începând de azi, pe locul 5! De altfel, Medvedev e poziționat excelent și pentru calificarea la Turneul Campionilor, clasament în care se află tot pe locul 5.

Rezumatul finalei Medvedev - Goffin:

Medvedev are un sezon fulminant

Medvedev nu reprezintă nicidecum o surpriză. Rusul, care în semifinale l-a învins pe Novak Djokovic, liderul mondial, e unul dintre cei mai constanți jucători din 2019, având nu mai puțin de 44 de victorii în acest sezon, capitol la care e lider, având 3 victorii peste Rafael Nadal. 

Jucătorul născut la Moscova e antrenat de Gilles Cervara, iar în acest moment se află pe cea mai bună poziție a carierei, locul 5. Medvedev a câștigat la Cincinnati cel de-al 5-lea trofeu din carieră și, la 23 de ani, e considerat unul dintre vârfurile noii generații din ATP. 

Vezi și: 

Nick Kyrgios, penalizat cu o amendă USTURĂTOARE după ultimul scandal! Australianul riscă să fie suspendat din circuit

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
red77
red77  •  19 August 2019, 12:31

Asta este speranta tenisului. Nu *** sau germano rusul care de jumatate de an pierde doar in turul 1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează