SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

VIDEO + FOTO Au uitat de finala de la Monte Carlo! Gestul starului din Formula 1 față de iubită a fost surprins de camere și a devenit viral

Pierre Gasly, iubita lui, Kika Cerqueira Gomes, și Charles Leclerc au atras toate privirile în ziua finalelor de la ATP Monte Carlo. +12   FOTO
Pierre Gasly, iubita lui, Kika Cerqueira Gomes, și Charles Leclerc au atras toate privirile în ziua finalelor de la ATP Monte Carlo.

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 19:26 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 19:42

Pierre Gasly, iubita lui, Kika Cerqueira Gomes, și Charles Leclerc au atras toate privirile în ziua finalelor de la ATP Monte Carlo.

După ziua mohorâtă de sâmbătă, una care a dat peste cap programul organizatorilor de la Monte Carlo, finalele de simplu și de dublu s-au disputat pe o vreme perfectă și cu o audiență specială în tribune.

+8 FOTO

Printre spectatori s-au numărat piloții de Formula 1 Charles Leclerc și Pierre Gasly. Cel din urmă, în prezent sub contract cu Alpine, a fost însoțit și de iubita lui, Kika Cerqueira Gomes. Gesturile de tandrețe dintre cei doi au devenit virale pe internet. Pierre și modelul portughez formează un cuplu din 2022.

Andrey Rublev, campion la Monte Carlo

Ziua de tenis la Monte Carlo a început cu finala palpitantă din proba de dublu. Ivan Dodig și Austin Krajicek i-au învins pe Romain Arneodo și Sam Weissborn, scor 6-0, 4-6, 14-12.

Ultimul act al probei de simplu a fost la fel de spectaculos. Rusul Andrey Rublev (6 ATP) a revenit în fața danezului Holger Rune (9 ATP), scor 5-7, 6-2, 5-7.

Setul decisiv a avut parte de o răsturnare de situație. Condus cu 1-4, Rublev și-a ridicat incredibil nivelul jocului, a comis doar 3 erori neforțate pe durata întregului act și a ajuns la 13 trofee în carieră.

Discursul ținut de Rublev după meci a ridicat întreaga audiență în picioare: „Vreau să vă mulțumesc, prieteni! Să am parte de un asemenea sprijin, deși vin din țara de unde vin... înseamnă foarte mult pentru mine”.

Citește și alte știri din tenis: 

Grigor Dimitrov, jefuit pe străzile din Barcelona » Pagubă de 70.000 de euro

Ana Bogdan, despre revenirea incredibilă cu Juvan: „M-am bucurat de fiecare moment” + ce spune CTP

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează