SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

AUSTRALIAN OPEN 2019 // Adversar tare pentru Marius Copil la Australian Open: a câștigat Turneul Campionilor la dublu în 2012

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 11:01

AUSTRALIAN OPEN 2019 // Marius Copil, 28 de ani, 61 ATP, unicul reprezentant al României pe tabloul masculin de la Australian Open, și-a aflat în acestă dimineață adversarul din primul tur, pe Marcel Granollers.

Va juca împotriva spaniolului Marcel Granollers, 32 de ani, ocupantul locului 110 în clasamentul ATP.

În prezent pe locul 110, Granollers a atins cel mai bun loc în 2012, când s-a aflat pe locul 19 în clasament. A câștigat 4 titluri la simplu, însă de câțiva ani s-a axat mai mult pe competiția de dublu, unde a ajuns până pe locul 4 în lume, actualmente situându-se pe locul 25.

A jucat două finale de Mare Șlem la dublu, ambele pierdute: Roland Garros și US Open, ambele în 2014. În plus, s-a impus la Turneul Campionilor din 2012 alături de compatriotul Marc Lopez.


Marcel Granollers. FOTO: Guliver/Getty Images

Va fi a doua confruntare directă dintre Copil și Granollers. Cei doi s-au mai întâlnit în 2014, pe zgura de la Madrid, când românul s-a impus în două seturi, 6-3, 6-4.

Vezi și: AUSTRALIAN OPEN 2019 // Tabloul masculin: cu cine au picat Roger Federer, Novak Djokovic și Rafael Nadal + Posibil duel-șoc în semifinale

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează