SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Reacția Mariei Sharapova înaintea marelui meci de la AO: "Acum să mă văd!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 16:36

Maria Sharapova și Angelique Kerber, câștigătoare la Melbourne, se reîntâlnesc sâmbătă, de la ora 10:00, la Australian Open după șase ani, într-unul dintre cele mai tari dueluri din turul al treilea.

Rusoaica s-a impus în 2008 la Melbourne, în timp ce germanca în 2016. Amândouă caută drumul înapoi spre vârful ierarhiei mondiale, iar sâmbătă se vor lupta pentru un loc în optimi de finală, de la ora 10:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Au în spate șapte confruntări, cu patru câștigate de Sharapova. Prima lor întâlnire a avut loc chiar la Melbourne, în 2012, când rusoaica s-a impus cu 6-1, 6-2.

"Va fi din nou un meci greu. Am jucat multe partide bune în trecut, știu că trebuie să joc cel mai bun tenis al meu.

Ea a evoluat foarte bine până acum, dar mă voi preocupa mai mult de mine, de ce pot eu să fac. Îmi amintesc că ne-am duelat la Stuttgart, la Wimbledon, da, am jucat multe meciuri strânse, dar acum este o altă poveste", a spus Angelique Kerber care s-a impus în ultimele două dispute, la Wimbledon 2014 și Stuttgart 2015. 

Maria Sharapova a lipsit anul trecut de la Melbourne din cauza suspendării pentru dopaj primită după ediția din 2016. "Nu sunt surprinsă că o întâlnesc pe Angelique Kerber atât de devreme în turneu, clasamentul meu nu e atât de bun și știu că voi întâlni jucătoare bine clasate în fiecare tur. Întâmplător, ea e următoarea din tabloul pe care trebuie să-l joc. Cum am mai spus, îmi doresc astfel de meciuri contra jucătoarelor care sunt campioane de Mare Șlem. Ea a avut succes pe aceste terenuri. Îmi doresc să văd la ce nivel sunt", a subliniat Sharapova. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
merace
merace  •  20 Ianuarie 2018, 01:09

E dramatic cum de dorim sa iasa devreme jucatoarele mari, dar cine le bate, sunt oare mai mici?! :D Sa fie un meci frumos si sa castige cine e mai bun. Asta se si intampla mereu, castiga cine e mai bun pe moment, chiar si cand nu e meci frumos :)

194362334230310
Robert Damian  •  19 Ianuarie 2018, 19:52
Postat de alexbibirica1 pe 19 Ianuarie 2018, 18:19

important ar fi sa nu mai fie depistata iar pozitiv la controlul anti-doping , pt ca din ce tin minte tot la Australian Open *** in urma cu 2 ani.

Coana-mare(1,92!!!)spera ca acum astia de la AO sa fie iertatori cu ea si sa nu-i mai faca niciun control antidoping pe durata turneului!!!Asa,....poate,poate!!!!!!!!!!

onduku
onduku  •  19 Ianuarie 2018, 19:06
Postat de vasglo pe 19 Ianuarie 2018, 17:17

Poate scapam de amandoua, intrucat castigatoarea are viata grea in continuare : HSIEH (China)/Radwanska si daca trece vine una dintre Ana Bogdan/Madison Keys, ori Sasnovich (Belarus)/Caroline Garcia, cel mai probabil Garcia....

Nici macar nu sunt pe partea de tablou a Simonei si alea sunt neinteresante.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează