SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN Simona Halep a scăpat de o adversară extrem de puternică! A fost eliminată după un meci dramatic

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 10:38

Cehoaica Petra Kvitova, locul 28 WTA, a fost eliminată în turul 1 de nemțoaica Andrea Petkovic, locul 98 WTA, scor 3-6, 6-4, 8-10, după un meci de 2 ore și 53 de minute.

Petra Kvitova se putea duela cu Simona Halep în turul III, dar a fost eliminată după o partidă extrem de spectaculoasă și dramatică.

În primul set, Petkovic a condus autoritar și a făcut rapid două break-uri, conducând cu 5-1. Kvitova a dat semne de revenire, a câștigat două game-uri, dar a mai pierdut o dată pe propriul serviciu și nemțoaica a luat setul.

Setul doi a fost mult mai echilibrat. Cele două jucătoarea au mers cap la cap până la 4-4, când Kvitova a făcut break și a servit pentru a câștiga cu 6-4 și a trimite meciul în decisiv.

Setul trei a fost uluitor. Petkovic a făcut două break-uri și a condus cu 4-0, dar Kvitova a revenit și a egalat. La 5-4, Petkovic a ratat trei mingi de meci, iar cele două jucătoare au fost din nou la egalItate. Finalul setului a fost dramatic și s-a decis la scorul de 9-8, când Petkovic a mai avut o minge de meci, câștigată după o dublă greșeală a Kvitovei. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
mplttev
mplttev  •  16 Ianuarie 2018, 16:48

Simona poate ajunge în finală ! Pe partea ei de tablou sunt Konta și Katerina Pliscova, iar pe jumătatea inferioară: Muguruza, Radvanska, Kerber, Șarapova, Lucic, Garcia, Svitolina, Ostapenko, Wozniacki.

1461177693935533
Sorin Gane  •  17 Ianuarie 2018, 22:03

Din pacate vad ca presa incurajeaza acest tip de mentalitate paguboasa -- a scapat de unu - a scapat de altul -- mentalitatea asta de a cistiga strecurindu-te tiptil printre altii , prin smecherii daca se poate , sau prin abandonul adversarilor -- este o mentalitate josnica si murdara . La fel si cu cea in care se zice --- Sa moara si capra vecinului -- tipic sudista - nu vreau sa jignesc pe nimeni dar eu n-am auzit de zicala asta undeva in jurul meu niciodata , doar la televizor .

dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Ianuarie 2018, 15:36

daca era extrem de puternica si a luat bataie..va dati seama ce balaur e Petkovic ?? logic vorbind.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează