SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Nu Simona Halep i-a ridicat în picioare » Darren Cahill: „Copiii mei au luat-o razna după meci. A fost incredibil!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 10:56

Nick Kyrgios s-a calificat în „optimi” la finalul unui meci epuizant, de 4 ore și 24 minute, cu rusul Karen Khachanov (17 ATP). Excentricul australian s-a impus 6-2, 7-6(5), 6-7(6), 6-7(7), 7-6(8). Copiii lui Darren Cahill au trăit intens partida.

  • Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA) joacă duminică spre luni, de la ora 02:00, în optimile de finală de la Australian Open. 

„Cât de bun a fost Nick? Incredibil. M-am bucurat de tenis ieri, am urmărit meciul în camera de hotel. Cei doi copii ai mei, care au 18 și 15 ani, sunt nebuni după Nick, Am un videoclip cu ei de vreo 16 secunde în care privesc ultimele două puncte din acel meci și o iau razna. Sar și se bucură de parcă au câștigat ei turneul. Acesta este efectul pe care Nick îl are asupra tinerei generații. Să-l vezi pe Nick cât de bine s-a descurcat, mai ales pe plan mental, împotriva unui jucător grozav, a fost fantastic”, a declarat Darren Cahill conform Eurosport. 

VIDEO // Reacția copiilor lui Darren Cahill

Vezi și:

La 3 zile după o nouă ironie a australianului, Rafa a fost întrebat direct dacă îi place de Kyrgios! Răspunsul campionului spaniol

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  26 Ianuarie 2020, 14:10

Adevarul e ca si pe mine tot el m-a ridicat in picioare. Dupa Federer, cu o zi in urma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează