SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2023

Avertisment pentru public, înainte de revenirea lui Djokovic la Australian Open: „BOOM, veți fi dați afară!”

Novak Djokovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 17:01 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 17:41

Craig Tiley, directorul Australian Open, îi amenință pe fanii care intenționează să-l admonesteze pe Novak Djokovic la Melbourne: dacă-l vor huidui pe sârb, vor fi evacuați imediat din tribune!

Fostul lider mondial revine la Antipozi pentru prima oară de la scandalul de proporții de anul trecut, când a fost expulzat în scandalul legat de viza sa pentru Australia

Atunci, Djokovic a întâmpinat curente pro și contra în rândul fanilor australieni. Un an mai târziu, directorul competiției spune că va exista toleranță zero pentru cei care-și propun să-l deranjeze pe Nole în timpul meciurilor. 

Avertisment pentru public, înainte de revenirea lui Djokovic la Australian Open

Dacă vor deranja bucuria celorlalți spectatori, «boom!», vor fi dați afară. Nu îi vrem prin preajmă. Pot sta afară sau îi vom da noi afară”, a spus Tiley, potrivit Daily Mail.

Favorit 4 la ediția din acest an de la Melbourne, Novak Djokovic încearcă să cucerească titlul #10 la Australian Open, un record fără precedent. Exceptând evenimentele de anul trecut, sârbul e câștigătorul ultimelor trei ediții (2019, 2020, 2021).

Am vorbit puțin săptămâna trecută și s-a bucurat de timpul petrecut în sudul Australiei. Fanii noștri se numără printre cei mai educați din lume. Ei apreciază măreția. Sunt convins că și fanii din Melbourne, așa cum s-a întâmplat în Adelaide, vor fi la fel de buni.

- Craig Tiley, director Australian Open

Detalii de cotitură în cazul Simonei Halep: probă fundamentală scoasă la iveală!
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Detalii de cotitură în cazul Simonei Halep: probă fundamentală scoasă la iveală!

Alertă la Melbourne, cu 5 zile înainte de Australian Open: Novak Djokovic are probleme medicale

Novak Djokovic a acuzat probleme medicale la antrenamentul de astăzi, cu doar 5 zile înainte de startul Australian Open.

Cu puțin timp înainte de startul turneului, Djokovic este sâcâit de probleme medicale. La antrenamentul de astăzi, efectuat în compania lui Daniil Medvedev, sârbul a cerut asistența fizioterapeutului după 36 de minute.

Antrenamentul a fost întrerupt, iar Djokovic a fost tratat la bicepsul femural de la piciorul stâng. Medvedev câștigase primul set la sesiunea de antrenament de astăzi, 6-4. Planul era ca cei doi să se înfrunte pentru 75 de minute în total.

Novak acuzase probleme în acea zonă și cu câteva zile în urmă, la turneul Adelaide International, în semifinala contra lui Medvedev (6-3, 6-4). Nole ar trebui să revină în acțiune joi, cu ocazia unui antrenament în compania lui Grigor Dimitrov.

E vorba despre coapsa la care am avut probleme și săptămâna trecută, la Adelaide. Am simțit o întindere la coapsă și nu am vrut să risc să pățesc ceva mai grav. Vreau să evit sperieturi serioase înainte de Australian Open

- Novak Djokovic

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte reușite de Novak Djokovic la Australian Open

Citește și alte știri din tenis:

Alertă la Melbourne, cu 5 zile înainte de Australian Open: Djokovic a abandonat antrenamentul cu Medvedev

Detalii de cotitură în cazul Simonei Halep: probă fundamentală scoasă la iveală!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
rocky3
rocky3  •  12 Ianuarie 2023, 16:48

Vor fi destui mocofani înceți la minte, dar urlatori!

rav410wrc
rav410wrc  •  11 Ianuarie 2023, 19:18

Inseamna ca vor ramane cu tribunele "goale" ;)))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Ianuarie 2023, 18:25

...da...asa le trebuie ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează