SPORTURI  »  TENIS  »  REPORTAJ GSP

Azi în Gazetă // SACRIFICIUL » Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, și-a vândut casa și trăiește în rulotă pentru a-și ține copiii la tenis: „Din 10 meciuri cu Halep, Bianca ar câștiga 7!”

Articol de - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 00:00

Reporterii GSP au mers lângă Pitești, acasă la Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu. Argeșeanul de 46 de ani pariază că-n maximum doi ani canadianca cu origini române va ajunge numărul 1 mondial. 

„Eu vă zic o chestie: din 10 meciuri directe între Halep și Andreescu, punându-l și pe ăsta la socoteală, scorul va fi 7-3 pentru Bianca. O spun clar. Acum, și-au luat pulsul. Dacă e să le comparăm în toate planurile, de la calități la mental, la psihic, Bianca e peste! 

Simona a avut șansa de a da peste Darren Cahill în viață. Uitați-vă cum se comporta cu Daniel Dobre, cum e cu Darren, că nu-și permite! Eu o iubesc pe Simona foarte tare, că e România, însă ar trebui să aibă o altă relație cu team-ul ei”, spune Hristache în interviu. 

Antrenorul povestește că face eforturi financiare incredibile pentru a-și ține cei doi copii la tenis. 

Gabriel Hristache și-a vândut casa, trăiește într-o rulotă și spune că fără 300.000 de euro nu poți duce un sportiv la marea performanță. 

„O rulotă, ceva ca-n filmele americane din anii '80-'90, din aceea în care poți locui, adică are pat, bucătărie, toaletă, undeva la 7-8 metri pătrați” e descrierea pe care reporterul GSP Eduard Apostol o face în specialul ce poate fi citit integral din zori la chioșcuri și pe platforma Gazeta Digitală - AICI, după ora 6:30

Azi în Gazetă // SACRIFICIUL » Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, și-a vândut casa și trăiește în rulotă pentru a-și ține copiii la tenis: „Din 10 meciuri cu Halep, Bianca ar câștiga 7!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
iulihenry14
iulihenry14  •  01 Noiembrie 2019, 09:28

Baiatul lui se numeste Radu Dimitrie Hristache. In 4 ani de profesionisti si de ITF-uri are 9 victorii din 38 de meciuri. Imi imaginez cam cat de bun e baiatu si tatal...daca ai tata antrenor de tenis si abia castigi 9 meciuri in 4 ani in turnee in care ai fost bagat cu forta de tatal tau si de clubul la care activezi. Dar e frumos asa cand scriem basme si vezi doamne ce sacrificii a facut tatal si cum putea baiatul lui sa fie la fel de bun ca Bianca doar ca nu l-a ajutat FRT-ul.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  01 Noiembrie 2019, 07:15

Inseamna ca meciul de luni a fost al optulea dintre cele doua.

iulihenry14
iulihenry14  •  01 Noiembrie 2019, 09:24

Aceelasi antrenor care acum cateva luni zicea intr-un interviu ca baiatul lui e de aceeasi varsta cu Bianca dar ca el nu a avut inspiratia sa plece cu baiatul din tara ca sa fie ajutat de alte federatii. Si acum traieste in rulota. Fara baiat, fara nevasta. Ma intreb de ce? De ce a ajuns sa traiasca in rulota? Raspunsul e evident.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează