SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Belinda Bencic, impresionată de gestul Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: „A însemnat enorm pentru mine”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 19:06

Belinda Bencic (7 WTA, 22 de ani) a rămas plăcut surprinsă de faptul că Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a vorbit cu ea la Turneul Campionilor pentru a o felicita pentru trofeul câștigat la Moscova, în această lună.  

„Am vorbit cu Simona Halep și a fost cu adevărat drăguță. M-a impresionat! M-a felicitat pentru ce am făcut la Moscova și a însemnat enorm pentru mine.

Este plăcut că avem astfel de interacțiuni. E final de sezon și simt că toată lumea este un pic mai prietenoasă”, a spus Bencic într-o conferință de presă. 

Belinda Bencic și Simona Halep s-au întâlnit la Turneul Campioanelor din Shenzhen. Cele două fac parte din grupe diferite și s-ar putea întâlni în semifinalele Turneului Campioanelor. 

Halep va juca cu Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA) în următoarea partidă de la Turneul Campioanelor miercuri, nu înainte de 12:30. Meciul va fi liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

CLASAMENT GRUPA ROȘIE 

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Kiki Bertens12-11
2. Ashleigh Barty23-31
3. Belinda Bencic23-31
4. Petra Kvitova22-40

5. Naomi Osaka (retrasă)
12-11

CLASAMENT GRUPA VIOLET

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina12-01
2. Simona Halep12-11
3. Bianca Andreescu11-20
4. Karolina Pliskova10-20

Vezi şi:

TURNEUL CAMPIOANELOR // Simona Halep, pregătire specială pentru duelul cu Elina Svitolina » Ce a făcut la antrenamentul de azi cu Darren Cahill

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
tatiana19
tatiana19  •  29 Octombrie 2019, 22:06

Civilizata ca intotdeauna. Frumos Simona!

bazinga
bazinga  •  30 Octombrie 2019, 12:09

Ar fi bine daca ar incepe sa socializeze cu celelalte fete din circuit!Nu se poate sa fii asa distanta si retrasa fata de toata lumea!Unele sunt chiar ok si aceasta Bencic pare o fata in regula....Sa zici ca doar conationala ta Begu ti-e prietena adevarata....e cam nasol!I s-a si dus vestea ca este tare inchis si dificila....poate se mai schimba,se mai maturizeaza social...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează