SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Cristina Bucșa, jucătoare născută în Chișinău, a eliminat-o pe Bianca Andreescu de la Australian Open! Urmează un duel cu Iga Swiatek

Bianca Andreescu // FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Bianca Andreescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 11:23 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 11:48

Cristina Bucșa (25 de ani, 100 WTA) a reușit cea mai importantă victorie din carieră. E în turul 2 la Australian Open, după ce a trecut de Bianca Andreescu (22 de ani, 43 WTA), scor 2-6, 7-6(7), 6-4. 

Născută la Chișinău, Cristina Bucșa reprezintă Spania în circuitul feminin. După ce anul trecut a fost eliminată în turul 1, acum a reușit să ajungă în runda a 3-a, unde se va duela cu Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA). 

„Cristina Bucșa, jucătoarea care își cumpără singură hainele și rachetele și fuge de rețelele sociale” » Marca scrie povestea jucătoarei atipice, născută la Chișinău
AUSTRALIAN OPEN
„Cristina Bucșa, jucătoarea care își cumpără singură hainele și rachetele și fuge de rețelele sociale” » Marca scrie povestea jucătoarei atipice, născută la Chișinău

Cristina Bucșa a eliminat-o pe Bianca Andrescu la Australian Open 2023

Bianca Andreescu, jucătoare cu orgini românești, dar care reprezintă Canada, a început tare meciul. A câștigat primul set cu 6-2, după doar 29 de minute, reușind două break-uri. 

În setul secund, Bucșa fost cea care a jucat mai bine. Deși a pierdut primul game de serviciu, jucătoarea din Moldova a dominat următoarele game-uri și a condus cu 5-1. A avut o minge de set, dar Andreescu a revenit și a egalat. Setul a ajuns în tie-break, pe care Bucșa l-a câștigat după ce a salvat o minge de meci. 

Bucșa a început bine și setul decisiv. A condus cu 2-0, dar a fost egalată. Ulterior, la 2-2, a mai făcut un break și s-a menținut în față până la final. La 5-4, după ce Bianca Andreescu a ratat șansa a egala, Bucșa a închis meciul.

Citește și:

Maria Sakkari, nervi la Australian Open! S-a enervat pe adversara din Rusia: „Dacă mai face asta o dată, vorbesc cu supervizorul”

Stupoare la Australian Open: Rafael Nadal, eliminat în 3 seturi de locul 65 ATP! Soția sa a plâns în tribune

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
Serban_radu.
Serban_radu.  •  18 Ianuarie 2023, 21:22

Bianca Andreescu, jucătoare cu orgini românești , dar care reprezintă Canada, a început tare meciul.Dar a pierdut. Asta este cand GSP-ul se cramponeaza de origini !!!

inshallah
inshallah  •  18 Ianuarie 2023, 17:58
Postat de Trandafir pe 18 Ianuarie 2023, 12:04

Bravo moldoveanco ! 5 victorii la AO - 3xQ & R1,R2, calificare in runda 3, salt de 16 pozitii WTA, 226.000 A&. Succes in meciul cu Swiatek !

cum ar fi?

BindenDanDat
BindenDanDat  •  18 Ianuarie 2023, 13:01

“ Nu l-a păcălit cu nimic. Țiriac nu poate fi păcălit. A vrut să o ajute pentru că a vazut că e o fată bună, că nu e avidă de publicitate și că a fost mereu discretă în privința relației lor. Florentina și-a dorit foarte mult un salon de înfrumusețare, iar Ion Țiriac și-a dorit să o ajute să iasă din lumea obscură în care trăia de atâția ani. A fost, pur și simplu, un gest de caritate și de gentilom”, ne-au declarat surse de încredere din anturajul blondinei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează