SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

BIANCA ANDREESCU - GARBINE MUGURUZA 6-0, 6-1 // VIDEO „Românca” e în semifinale la Indian Wells, după un succes ULUITOR! Peste Simona Halep în cursa pentru Turneul Campioanelor + salt impresionant în ierarhia WTA

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 00:26

Bianca Andreescu (18 ani, 60 WTA), jucătoarea din Canada cu origini române, a spulberat-o pe spanioloaica Garbine Muguruza (25 de ani, 20 WTA), scor 6-0, 6-1, și s-a calificat în semifinalele de la Indian Wells.

  • Andreescu va juca în semifinale cu câștigătoarea duelului Marketa Vondrousova (61 WTA) - Elina Svitolina (6 WTA).

Bianca Andreescu este jucătoarea aflată pe buzele tuturor fanilor tenisului în acest debut din 2019. Canadianca cu origini române a reușit meciul carierei, zdrobind o dublă campioană de Mare Șlem, pe Garbine Muguruza, în doar 53 de minute!

Andreescu a terminat partida cu un procentaj excelent al punctelor câștigate pe primul serviciu, 82 %. Canadianca a agresat-o fără încetare pe spanioloaică. Garbine a clacat în fața jocului ireproșabil din spatele terenului, cu extrem de puține erori neforțate. 

Andreescu urcă provizoriu pe locul 37 WTA. O calificare în finală ar duce-o pe canadiancă până pe locul 33, iar un eventual triumf ar însemna urcarea pe locul 24.

6este locul ocupat de Bianca Andreescu în ierarhia live pentru Turneul Campioanelor. Halep e doar pe 9

Vezi și: 

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // VIDEO Simona Halep a clacat după eliminarea de la Indian Wells: „Am plâns în vestiar după mult timp”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (24)
florinso
florinso  •  14 Martie 2019, 13:49

Decu eu m am scos. Pot sa tin si cu Halep si cu Andreescu si sa fiu mandru ca s roman care traiesc in Canada sau trebuie sa cer voie unor trepadusi de pe aici?

gerularupeimana
gerularupeimana  •  14 Martie 2019, 01:44

Alo, Canada, dati-ne-o noua pe Andreescu si luati-o la schimb pe Halep!

florinso
florinso  •  14 Martie 2019, 00:15

Am vazut meciul. Se pare ca apune Simona si rasare Bianca. Ca si roman ce traieste in Canada e cumnnu se poate mai bine. Bafta la amandoua

Vezi toate comentariile (24)
Comentează