SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Bouchard fuge de Halep! A refuzat să vină în România pentru meciul de Fed Cup

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 09:34

Eugenie Bouchard (locul 81 WTA) nu va face deplasarea în România pentru meciul de Fed Cup dintre fetele noastre și reprezentantele Canadei.

Bouchard a refuzat să vină în România și a ales ca în respectiva perioadă să participe la un turneu demonstrativ la New York, anunță Tennis Life.

De altfel, Bouchard nu e tocmai prietenă cu româncele! La ultima întâlnire directă dintre aceasta și Alexandra Dulgheru, Bouchard a refuzat să dea mâna cu jucătoarea noastră și s-a creat un întreg conflict.

Partidele de Fed Cup dintre România și Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II, se vor juca la Cluj pe 10 și 11 februarie.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2017, 10:11

Cred ca Bouchard sufera de T.O.C. Fie la ea...

catalynn2
catalynn2  •  21 Noiembrie 2017, 11:07

Era de așteptat ... De altfel nici Simona nu cred ca va participa in conditiile in care cea mai periculoasa canadianca e ... romanca :-) Singura temere e sa nu luam partida la mișto, desi chiar si fara Simona ale nostre sunt favorite clare niciun meci nu e castigat pana adversarul nu e in drum spre camera de hotel. Succes si hai România!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează