SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Ca de obicei, admiră hoțul! Ion Țiriac despre Șarapova: "Cea mai profesionistă dintre toate"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 19:09

Ion Țiriac a lăudat parcursul Mariei Șarapova la US Open, deși critică faptul că organizatorii pentru faptul că i-au acordat rusoaicei un wild-card. Aflată la primul turneu de Mare Șlem de la revenirea în circuit, Șarapova a trecut în primul tur de Simona Halep, 6-4, 4-6, 6-3.

"Pe mine m-a surprins Șarapova. Este cea mai profesionistă dintre toate jucătoarele din circuit. Utilizează tot ce are. Dacă era în cartea mea de adrese, unul prins cu doping era dat afară de tot, era afară din sport pentru totdeauna.

Faptul că i s-a dat un wild card la US Open m-a mirat foarte mult, mai ales că nici la Paris și nici la Wimbledon nu i s-a dat așa ceva. Și la mine, la Madrid, cu toate că eu am fost contra, directorul turneului i-a dat wild card", a spus Țiriac la TV Digi Sport.

Aceasta a adăugat că nu o blamează pe Simona Halep pentru înfrângerea cu Maria Șarapova. 

"Șarapova a făcut un meci foarte bun la US Open, așa că acum este una dintre puținele situații în care nu am putut să o blamez pe Halep", a adăugat fostul tenisman.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
indolentu
indolentu  •  02 Septembrie 2017, 18:29
Postat de tihi pe 02 Septembrie 2017, 08:30

Sarapova este nu numai profesionalista,ci una dintre cele mai mari tenismene a lumii a tuturor timpurilor. Ea nu a dopat ci a folosit un tratament pentru umar,care intre timp a fost interzis,medicament ce a fost folosit de foarte multe sportive inclusiv tenismeni si tenismene! Locul Marijei este in circuitul WTA,este un diamant al tenisului,si dincolo de atacuri si vorbe aruncate de invidioasele ei adversare,este binemeritata revenirea ei !! Succes Marija!!

ba prostule tu nu vrei sa intelegi sub nici o forma ca meldoniumu nu trateaza afectiuni la umar?poate la umar si craci in completare ca si acolo ie un iefort asta se da la iefort si te ajuta sa faci fata iefortului ba covalact si ie un stimulent interzis deci trisorie pe fata ca si toate pauzele de vestiar si inca ceva bai hihi ia mai uita te de n ori si intreaba ti si ungurii tai ca asta se numeste maria ai inteles? m a r i a nu marija cum scrii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  02 Septembrie 2017, 16:44

cu prezenta sa creste clitatea si valoarea turneului,dati-i cezarului cei al cezarului.......

954215071297337
Rosca Stelus  •  02 Septembrie 2017, 12:17

N-am inteles titlul ,,articolului", pentru ca am vazut ca nu are nicio legatura cu textul ! Probabil , asta a fost motivul pentru care nu s-a semnat ,, paratul", pardon, ziaristul respective !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează