SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Câștigătoarea de la Wimbledon și-a ales favorita de la US Open: "Așteaptă turneele de acest gen!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 17:42

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este cap de serie numărul 1 la US Open. Angelique Kerber (4 WTA), campioana din 2018 de la Wimbledon, o vede însă pe Serena Williams (26 WTA) drept jucătoarea de bătut. 

"Serena Williams este întotdeauna favorită. A câștigat turneul ăsta de 6 ori, nu poate fi scoasă din calcul. Știe să își dozeze efortul. Are atât de multă experiență în meciurile mari, de pe cele mai importante arene din lume. Ea asta așteaptă, turneele de acest gen.

Sunt nerăbdătoare. Abia aștept să văd cum se va desfășura US Open. Eu sunt pregătită, sunt la sută la sută din potențial", a declarat Kerber pentru WTA.com.

6este cota Serenei Williams la câștigarea US Open. E urmată de Simona Halep, cu 6.50, Angelique Kerber, cu 8, și SLoane Stephens, cu o cotă de 10

 Vezi și: Conferința liderului mondial înainte de startul US Open: "Am avut o tragere la sorți foarte dificilă, va fi greu" » Ce spune despre șansele de a câștiga turneul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
454344578300392
Marius Carp  •  26 August 2018, 14:30

Max, cred ca ai citit prea mult timp articolele GSP-ului de-ai ajuns sa crezi asta. :) Hai sa o luam logic. Formeaza antiteza expresiei. Jucatoarea de nebatut, da? In mintea gsp-ista jucatoarea de batut = jucatoarea de nebatut. Nu, de batut este o expresie din serie cu de invins, de depasit, de mancat o paine pe partea sa... etc.

maxp
maxp  •  26 August 2018, 12:37
Postat de Marius Carp pe 25 August 2018, 20:22

Reporterul vostru nu intelege ce inseamna expresia "de batut". Incearca el sa impuna un alt sens, care i se pare lui logic, dupa mintea sa, cand exista deja unul. Sensul general acceptat este de "cel mai usor de abordat", "cel mai slab".

Nu stiu pe ce limba o fi dat interviul Kerber si ce o fi zis defapt, dar in romaneste "jucatorul de batut" e defapt favoritul. Sigur, cuvinte foarte frumoase la adresa Serenei, e poate ceea ce merita inainte de o contraperformanta de care cred ca si ea e constienta. Incep sa cred deja ca ar fi casele de pariuri greu implicate si in toate interviurile astea de elogiere, incearca sa dea un tun financiar. S-o pui pe Serena favorita inaintea unui turneu la care e evident ca nu are nicio sansa... da, cu pariorii e usor, ii prostesti usor si multi vor paria oricum pe ea din cauza rezonantei numelui. Asta ar insemna castiguri imense pentru casele de pariuri.

454344578300392
Marius Carp  •  25 August 2018, 20:22

Reporterul vostru nu intelege ce inseamna expresia "de batut". Incearca el sa impuna un alt sens, care i se pare lui logic, dupa mintea sa, cand exista deja unul. Sensul general acceptat este de "cel mai usor de abordat", "cel mai slab".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează