SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Concluzie dură, după ce Simona Halep și-a lansat site-ul oficial: ”Dacă a plătit mai mult de 1.000€ pe el, a luat țeapă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 19:25

Simona Halep și-a anunțat lansarea primului ei site oficial, printr-un scurt vlog postat pe rețelele de socializare, iar primele critici nu au întârziat să apară.

”Mergeţi pe www.simonahalep.com să fiţi la curent cu turneele la care voi juca şi toate noutăţile. Sper să vă placă. Aştept păreri”, a anunțat lidera clasamentului WTA, care până acum folosea pentru comunicarea cu fanii conturile rețelelor de socializare. 

Părerile critice nu au întârziat să apară, iar una dintre cele mai categorice este a unuia dintre cei mai cunoscuți bloggeri de la noi, Vali Petcu, alias Zoso (link).

Acesta a analizat site-ul și vulnerabilitățile lui, iar concluzia a fost dură: ”Dacă a plătit mai mult de 1.000€ pe el, a luat țeapă.”

Ce l-a nemulțumit pe blogger?

  • ”www.simonahalep.com nu redirecționează către https://simonahalep.com”
  • ”site-ul se încarcă oribil, atât pe desktop, cât și pe mobil, durează între 4-7 secunde”;
  • ”nu are un design original, tema fiind cumpărată cu 59$”;
  • ”pozele sunt denumite doar pe jumătate”;
  • ”fonturile de pagină sunt oribile”
  • ”search-ul nu merge decât din homepage”

Pe noul ei site, Simona Halep a trecut și următoarele turnee la care va fi prezentă. Primul va fi la Sydney, în perioada 7-13 ianuarie. Vor urma Australian Open și meciurile din Cupa Fed.

CITEȘTE ȘI:

Intră pe site-ul BravoSimo.ro, proiect special lansat de GSP după triumful Simonei Halep la Roland Garros

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
1381559925261105
Alina Bordeanu  •  04 Decembrie 2018, 11:09
Postat de traian_v pe 02 Decembrie 2018, 22:32

O jigniti pe Bouchard cu comparatia asta...

Frustrat ești! Bouchard e o *** care se dezbracă pentru bani ca nu mai joaca tenis. În schimb Simona e nr 1 mondial

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  04 Decembrie 2018, 09:39
Postat de adi67 pe 02 Decembrie 2018, 20:59

Mai bine se inspira de la Gennie Bouchard ... Dar ... scuze nu e cazul ...Deloc ...Arata ca un pastarnac... Scuze fanilor ...

Nr.1 Mondial nu se poate inspira de la locul 500.. Aici e tenis. Cand nu mai faci fata la tenis te dezbraci pt atentie si bani. Nici Bouchard daca ar merge la un concurs de miss nu ar fii in primele 50

caminero
caminero  •  04 Decembrie 2018, 08:44

Întrebarea este: cine naiba a auzit de zoso ăsta? în afară de followerii lui, sau ce-or fi? dar de Simona Halep, cine a auzit? aha, e o oarecare diferență aici, nu?!?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează