SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

CTP, reacție rapidă după finala Roland Garros 2021, Djokovic - Tsitsipas: „Cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor!” » Argumentele gazetarului

Cristian Tudor Popescu consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a devenit cel mai mare jucător din istoria tenisului, după finala câștigat la Roland Garros 2021. +24   FOTO
Cristian Tudor Popescu consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a devenit cel mai mare jucător din istoria tenisului, după finala câștigat la Roland Garros 2021.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 21:47 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 08:50

Cristian Tudor Popescu consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a devenit cel mai mare jucător din istoria tenisului, după finala câștigat la Roland Garros 2021. 

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este un fan declarat al lui Roger Federer. Tăria lui Novak Djokovic l-a făcut să îl urce în fruntea ierarhiei celor mai buni jucători de tenis din istorie. CTP a oferit mai multe argumente în acest sens. 

CTP, reacție rapidă după finala Djokovic - Tsitsipas: „Cel mai mare din istorie”

Iată ce a scris jurnalistul pe contul său de Facebook, la puține minute după finala Roland Garros: 

„Novak Djoković – învingătorul timpului și timpurilor! 

Pentru mine, cel mai mare jucător pe care l-am văzut vreodată pe un teren de tenis este și rămâne Roger Roiger Federer! 

Dar… Învingând în 5 seturi, de la 0-2, un talent imens, cu 11 ani mai tânăr, grecul Stefanos Tsitsipas, după meciul-monstru cu Rafael Nadal, sârbul Novak Djoković, cu cele 19 Grand Slamuri, cu de departe cele mai multe săptămâni consecutive ca nr. 1 mondial, cu scor pozitiv la Nadal și Federer, cu titlul de unic jucător din Era Open care a câștigat de cel puțin 2 ori fiecare dintre cele 4 Grand Slamuri, este, în acest moment, cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor!”

3 borne impresionante atinse de Novak Djokovic, după triumful de la Roland Garros

  • Novak Djokovic ajunge la 19 trofee de Grand Slam în carieră, la unul în spatele lui Federer și Nadal;
  • Djokovic este primul jucător cu cel puțin două victorii în fiecare turneu de Grand Slam, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open;
  • Novak Djokovic este doar al 6-lea jucător din era Open care revine de la 0-2 într-o finală de Grand Slam.

FOTO: Cele mai tari imagini ale finalei dintre Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas

+20 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

Povestea emoționantă a dublei învingătoare de la Paris, Barbora Krejcikova >>„Mereu voi fi acea fetiță din micul meu oraș”

Djokovic - Tsitsipas, finala Roland Garros » Cristian Geambașu, cronică de pe Philippe Chatrier: „Ogarul imperial a mai câștigat o vânătoare!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
branzoi
branzoi  •  14 Iunie 2021, 00:32
Postat de rispa pe 13 Iunie 2021, 22:30

nea CTP ule,cam fortata afirmatia asta,intradevar,Djokovic e foarte bun,dar sincer,in momentul respectiv nu prea vine nimeni din urma sa aiba cu cine sa isi masoare fortele..La Federer s a vazut varsta si din spate au venit Nadal si Djokovic.Ce jucatori erau acum 15 ani,si pe care Federer ii invingea,si ce jucatori sunt acum.Cand tu la 34 de ani esti cam singurul care domina intrecerea e clar ce adversari sunt acum.

Ia lumineaza-ne domnule, cu ce jucatori mari a concurat Federer intre 2002 si 2007 cand a si castigat o gramada de slamuri si a doborat recordul de saptamani consecutive pe primul loc? Raspunsul e zero, Sampras si Agassi aproape pensionari si niciun adversar serios timp de cinci ani. Apoi Nadal si Djokovic au inceput sa-l capaceasca constant, abia iesiti din juniorat. Nu a reusit sa castige o finala de grand-slam timp de zece ani impotriva celor doi, iar Nole il conduce pe suprafata lui preferata iarba, cu 3-1. Nadal si Nole au avut concurenta serioasa intre ei si cu Federer in acelasi timp, asa ca performanta lor e cu atat mai mare.

branzoi
branzoi  •  15 Iunie 2021, 05:45
Postat de powerdinamo pe 14 Iunie 2021, 11:29

FEDERER este cel mai mare din toate TIMPURILE ,nu are egal,il invinge pe Sampras,Wimbledon 2001,US Open 2005,pe Agassi in finala, Djokovic locul doi indiscutabil,dar ma gandesc la un Borg,Sampras,Connors,Nastase,este peste Nadal ca joc, arta ,stil ,Nadal cu bata,dar FEDERER este numero UNO.

Esti glumet.

dexter
dexter  •  14 Iunie 2021, 12:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează