SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

CTP, după Halep - Muguruza: "Unii se pot gândi și la un meci aranjat" » Replica acidă a lui Năstase la adresa jurnalistului

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 10:55

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat finala turneului de la Cincinnati pierdută de Simona Halep în fața ibericei Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6.

Prestația extrem de slabă a sportivei noastre a fost taxată de Cristian Tudor Popescu.

"Vă mărturisesc: nu am replică la ce am văzut. Nu mă așteptam. Am spus că ne așteaptă o finală memorabilă. Știam că Muguruza are prima șansă, dar nu m-am așteptat la o asemenea înfrângere.

Simona nu a intrat în ring, nu a luptat în 95% din meci. A avut o evoluție cenușie. Unii se pot gândi și la un meci aranjat. Din păcate, arată și așa. Nu se pune problema totuși de așa ceva", a spus Cristian Tudor Popescu la TV Digi Sport.

Ilie Năstase a criticat comentariul lui Tudor Popescu, afirmând la TV Digi 24: "Mă uitam, aveți un comentator foarte bun, Cristian Tudor Popescu, care nu înțelege nimic din sportul ăsta. Am închis sonorul, nu voiam să mai ascult, că mă zgâria pe creier".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  22 August 2017, 13:10

Ce cauta sa comenteze CTP un meci de tenis? Un amator care se crede specialist in tenis, cum se crede priceput in tot ce misca in Romania.. Neinspirata alegerea lui sa comenteze meciul Simonei pe un canal sportiv, unde sunt multi profesionisti in transmiterea turneelor de tenis, in frunte cu Adi Cruciat, de departe cel mai bun.

10155633308976552
Cornel Perju  •  22 August 2017, 05:56
Postat de haideusicfr pe 21 August 2017, 19:46

CTP are dreptate. De aceasta data.mai ales ca Simona a batut-o pe Muguruza. Anul trecut parca.

Trebuie sa fim realisti si sa acceptam faptul ca Muguruza este mult mai buna decat SImona. Are un fizic net superios Simonei, inalta, bine facuta, alearga foarte bine , se pozitioneaza foarte bine la minge. Simona trebuie sa faca un efort mult mai mare ca sa ajunga la minge. 15 pasi de-ai ei sunt echivalenti cu 10 de-ai Muguruzei sau Pliskovei. In plus Muguruza loveste mingea cu vre-o 30 cm mai sus decat o loveste Simona la serva. Este o diferenta uriasa. Pana la urma a avut dreptate Tiriac cand a spus ca SImina nu va fi o jucatoare de elita, din cauza fizicului mic si a avut din pacate dreptate. Acuma Tiriac sa gandea ca Simona nu va fi niciodata o jucatoare de top 10 si aici a greist

10153755897004409
Ilascu Mircea  •  22 August 2017, 11:59

Ce post e acesta care pt. comentarii aduce persoane bune de can canuri .

Vezi toate comentariile (38)
Comentează