SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

Cum a văzut presa internațională eșecul sever suferit de Simona în fața lui Wozniacki: "Daneza a trecut ca o furtună peste Halep"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 18:38

Simona Halep  a fost spulberată în cel de-al doilea meci de la Turneul Campioanelor, reușind să câștige doar două game-uri în meciul cu Caroline Wozniacki, câștigat de daneză cu 6-0, 6-2. 

Presa internațională a trat pe larg subiectul înfrângerii liderului mondial, remarcând jocul foarte slab al româncei. 

"Caroline Wozniacki a demolat-o pe Simona Halep în doar 64 de minute. Halep s-a chinuit să intre în meci și a comis multe greșeli neforțate", au scris cei de la Tennis World.

Site-ul WTA a remarcat rapiditatea victoriei lui Wozniacki: "A trecut ca o furtună pestre Simona Halep. Daneza a continuat forma bună de la Turneul Campioanelor, unde a pierdut până acum doar patru game-uri".

"O partidă dezastruoasă făcută de Simona Halep. Românca a suferit o lecție severă într-un joc în care a câștigat doar două game-uri", a scris publicația Tennis Circus.

Și spaniolii au observat forma dezastruoasă arătată de Simona în meciul cu Wozniacki: "O Halep de nerecunoscut a fost învinsă de Wozniacki, care a profitat din plin de starea de nervozitate a româncei", a scris El Mundo Deportivo.

Simona Halep, locul 1 WTA, a pierdut categoric meciul cu daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în a doua rundă din Turneul Campioanelor, scor 0-6, 2-6, după un meci care a durat o oră. (Vezi detalii)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1016188995111372
Dan Ilesoi  •  26 Octombrie 2017, 01:42
Postat de merace pe 25 Octombrie 2017, 23:56

Cand Simona o batea pe Serena (no.1 mondial) cu 6-0,6-2 la Singapore in 2014, tot in al doilea meci al grupei, presa mondiala nu scria asa ceva despre Simona... :D

Acum Simona e in rolul de atunci al Serenei iar Caroline e in rolul Simonei - totul e ca ambele sa-si joace corect aceste roluri !

merace
merace  •  25 Octombrie 2017, 23:58
Postat de balauru48 pe 25 Octombrie 2017, 21:48

Halep este Chuck Norris al tenisului. Ea nu pierde niciodata, ci se bate singura!

Tu stii mai bine, ca esti no.1 mondial la ... ce ziceai?! :D

merace
merace  •  25 Octombrie 2017, 23:56

Cand Simona o batea pe Serena (no.1 mondial) cu 6-0,6-2 la Singapore in 2014, tot in al doilea meci al grupei, presa mondiala nu scria asa ceva despre Simona... :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează