SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Darren Cahill, declarații la superlativ despre Simona Halep după victoria cu Mertens

Simona Halep a pierdut doar 4 game-uri în cele două meciuri disputate până acum la Madrid // FOTO: Reuters
Simona Halep a pierdut doar 4 game-uri în cele două meciuri disputate până acum la Madrid // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 18:17

Simona Halep a continuat parcursul perfect de la Madrid și a ajuns la 14 victorii consecutive la turneul din capitala Spaniei, unde s-a impus la ultimele două ediții. Liderul mondial a trecut fără emoții de belgianca Elise Mertens, 6-3, 6-0, iar jocul său a atras laudele antrenorului Darren Cahill. 

"Am fost foarte mulţumit de prestaţia ei, a jucat foarte bine contra unei jucătoare care a câştigat câteva turnee, avea o serie bună şi e bine că Simona avut o adversară de acest fel. A început bine, a jucat bine, a fost puţin nervoasă la final, pentru că voia să închidă meciul, dar am fost foarte mulţumit de modul în care a jucat.

Îi place zgura, îi place să joace aici, în Madrid, unde se simte ca acasă. E încrezătoare când joacă pe această suprafaţă, îşi cunoaşte jocul, simte mingea. Cred că forma ei e excelentă, iar aceasta e cea mai bună suprafaţă a ei, deşi se descurcă bine şi pe celelalte.

Cred că a avut un an bun până acum. Să joci o finală de Grand Slam e un start bun, deci se află într-o poziţie foarte bună. Cred că joacă un tenis mai bun acum decât anul trecut. Şi sezonul de zgură abia a început", a declarat Darren Cahill, potrivit TV Digi Sport. 

Vezi și:

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
offside
offside  •  08 Mai 2018, 22:37

Succes Simona! Finala?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează