SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP ȘI DARREN CAHILL S-AU DESPĂRȚIT

Darren Cahill, despre cele mai intense momente trăite alături de Simona Halep: "Lucrurile pe care voi nu le vedeți fac diferența pentru mine"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 11:33

Darren Cahill, antrenorul care a anunțat vineri că întrerupe colaborarea cu liderul mondial Simona Halep, a vorbit într-un interviu acordat site-ului oficial al WTA despre cel mai frumos moment petrecut alături de Halep, câștigarea titlului de la Roland Garros din acest an. 

"E greu să trecem cu vederea finala pe care a câștigat-o la Roland Garros. Simona a trebuit să depășească acolo presiunea publicului, a așteptărilor de la ea, a faptului că fusese în trei finale majore înainte. Mai avusese șanse, dar nu reușise să le fructifice. A reușit să schimbe ceva, să câstige primul ei titlu de Grand Slam. De departe acela a fost cel mai tare meci al acestui an.

Am fost împreună trei ani și jumătate - patru, a fost un roller-coaster, cu emoții si momente incredibile, dar și cu perioade grele.

Presiunea pe care a avut-o asupra ei a fost mare, sunt mândru că a reușit să se descurce pentru a câștiga acel titlu de Grand Slam. Acestea sunt momentele cu care te mândrești în antrenorat. Persoana care este ea în afara terenului este mult mai bună decât orice rezultat a reușit. Lucrurile pe care voi nu le vedeți fac diferența pentru mine", a spus Cahill, într-un interviu acordat site-ului oficial al WTA.

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează