SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Declarație îngrijorătoare a Simonei Halep după calificarea în sferturi la Cincinnati: "Nu joc cel mai bun tenis"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 23:15

Simona Halep a trecut azi în minimum de seturi de letona Anastasija Sevastova, scor 6-4, 6-3. La finalul partidei din optimile turneului de la Cincinnati, românca a evidențiat faptul că nu e mulțumită de nivelul jocului său. 

"A fost un meci dificil, deloc uşor. Pot spune că în acest moment nu joc cel mai bun tenis al meu, dar faptul că am câştigat chiar dacă joc mai puţin bine este un mare plus pentru mine. Îmi dă puţin mai multă încredere că mă pot descurca.

Am câştigat împotriva jucătoarei numărul 15 din lume jucând nu aşa cum vreau. Este mare lucru și sunt bucuroasă", a declarat Halep, conform site-ului wtatennis.com

Simona Halep a obținut o victorie muncită cu Anastasija Sevastova, pe care a învis-o în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3 (Citește AICI cronica partidei)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  18 August 2017, 14:46

Afirmatie gresita, de fapt joaca f prost, in primele doua meciuri a avut noroc cu adversarele. Nici Konta nu mi se pare stralucita, dar serveste bine si greseste mai putin. Vom vedea la noapte, dar eu sunt sceptic....

whiteredarad
whiteredarad  •  18 August 2017, 12:29

Un comentariu sincer : cu Konta meciul e foarte importatnt. Pierzand, Simona va aluneca in jos, se va adanci problema psihologica a (ne)increderii in sine. Oricum Simona nu (mai) joaca cel mai bun tenis. Castigand, va capata incredere,poate fi un punct de sprijin. Oricum jocul Simonei a devenit plat, la regularitate, fara asumare de riscuri, cu lift mult si prea multe mingi scurte. Devine jenanta areactivitatea ei la stopurile primite. Jucand asa, cu jucatoare din top ten .va avea mari probleme. Nici serviciul nu o prea mai ajuata. Este debusolata, nu stie ce sa faca, chiama des antrenorul. Cahill are si el raspundere pentru acest joc al Simonei, mult sub anul trecut. Ca o parere Simona este in regres, doar o minune o mai poate face sa castige un turneu important.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează